Gå & Löpkliniken - Gå & Löpkliniken satsar vidare på innerstaden och spetskompetens.

Gå & Löpkliniken satsar vidare på innerstaden och spetskompetens.

Newsdesk 15/11 06:57

Gå & Löpkliniken har legat vid Magasinsgatan 17 i tjugo år. När andra handlare i centrum lockades av att flytta ut till Avion bestämde sig ägarna för att stanna kvar och i stället satsa på sin klinik i centrum. Nu är den stora ombyggnationen klar och de fokuserar på sin spetskompetens inom belastningsskador och ortopedteknik.

Allt fler butiksägare i Umeå vittnar om svårigheterna att hålla konkursen borta. Både butiker inne i centrum, vid Avion och andra handelsområden har gapat tomma, delvis på grund av den splittrade shoppingsituationen som kunderna står inför.

- Även de stora drakarna inom sporthandeln har problem just nu. Som en mindre butik med spetskompetens bestämde vi oss därför för att satsa mer på det som skiljer oss från dem. Vår expertkunskap inom ortopedteknik. Som vi också är kända för, säger Johan Svedelius, butikschef och delägare av kliniken.

Cirka 200 000 personer har genom åren räddats från smärta och belastningsskador på Magasinsgatan. De flesta Umeåbor vet vart de håller till och uppskattar de fördelaktiga parkeringsmöjligheterna i direkt anslutning till kliniken. Men även närheten till Umeå C resecentrum är en fördel eftersom många patienter väljer buss eller tåg som färdmedel inför sitt besök.

Kliniken har byggts om under hela oktober. De har förutom detta valt att satsa mer på produkter som hjälper kunderna i sin vardag.

- Vi är inte intresserade av att konkurrera med Stadium eller Intersport på att sälja träningskläder. Men vi är duktiga på det vi gör inom det ortopedtekniska och därför känner vi att det är rätt väg för oss att gå. Att vi inte flyttade till Avion eller Utopia beror på våra trogna kunder som har hittat till oss under tjugo år. Många jobbar och verkar fortfarande inne i staden och vi vill finnas lättillgängliga, säger Stefan Åberg, ortopedtekniker och delägare.

Gå & Löpkliniken har även två kliniker i Stockholm, vid Odengatan och Norrtull. En i Östersund och en i Uppsala.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status