Ganeida Security Consulting AB - Ganeida Security Consulting invalda i SOFF

Ganeida Security Consulting invalda i SOFF

Newsdesk 20/11 08:09

Ganeida Security Consulting valdes på ordinarie styrelsemöte den 5 november 2015 in i branschorganisationen Säkerhets- och Försvarsföretagen, SOFF.

Säkerhets- och försvarsföretagen är en branschorganisation för företag inom säkerhets- och försvarsområdet med verksamhet i Sverige. Organisationens syfte är att ur ett branschperspektiv arbeta för att i Sverige verksam industri skall få så bra förutsättningar som möjligt att verka framgångsrikt. Detta innebär i huvudsak att långsiktigt och strategiskt påverka framtida handelsförutsättningar samt att främja företagens marknadsaktiviteter.

-Det är med stor glädje jag hälsar Ganeida Security Consulting välkomna till SOFF. Tjänstemarknaden för säkerhets- och försvarsföretag växer mycket snabbt och jag känner en betydande stolthet inför att representera Geneida och en rad andra mycket kompetenta och avancerade säkerhets- och försvarsföretag samt hoppas och tror att de ska ha stort utbyte av medlemskapet i SOFF, säger organisationens generalsekreterare Robert Limmergård.

-SOFF är en organisation för de företag som jag ser som eliten inom Sveriges säkerhets- och försvarsindustri så det är väldigt glädjande att vi blivit invalda. Jag och mina medarbetare ser med stort intresse fram emot att aktivt ta del i det erfarenhets- och informationsutbyte som sker inom ramarna för SOFF, säger Johan Östlund, vd för Ganeida Security Consulting.

Ytterligare information om Ganeida Security Consulting hittar du på ganeida.se

Företagets kontaktperson i det här ärendet:

Johan Östlund | 08-533 340 20 | Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status