Incit AB - Gasen i botten mot bättre resultat

Gasen i botten mot bättre resultat

Newsdesk 2/3 14:29

Pressmeddelande: 2017-03-02

Visa utvecklingen med hastighetsmätare eller trafikljus. Affärssystemet Incit Xpand fungerar som företagets beslutsstöd genom visualisering och egna urval. Nu startar Incit ett nytt team för att hjälpa kunderna att ta snabbare och bättre beslut.

BI-teamet heter det nya gänget på Incit som leds av Oscar Gyllensten. BI står för Business Intelligence och teamets uppgift är att hjälpa kunderna att använda den guldgruva med data som finns samlad i Incit Xpand.
? Målet är att kunden ska uppnå ökad lönsamhet. Genom att använda Incit Xpand som be-slutsstöd tar företaget steget in i framtiden, säger Oscar Gyllensten.

Visualiserar för bättre överblick och ökad kontroll
? Visualiseringen hjälper mottagaren att snabbare förstå informationen och sammanhanget. Vi hjälper kunden att visualisera data för allt från verksamhetens resultat till felanmälning-ar. Kunden kan välja mellan olika grafer, hastighetsmätare eller trafikljus för att skapa en tydlig översikt, säger Oscar Gyllensten.
Som alltid i Incit Xpand är målet att användaren själv ska kunna skapa alla urval och visuali-seringar. BI-teamet ger företaget en kickstart på vägen mot bättre beslut. Sedan kan använ-daren sköta allt själv.
? Genom bättre överblick kan fastighetsägaren använda sina resurser på ett bättre sätt. Det ger en bättre ekonomi och effektivare förvaltning. Dessutom kan vi visualisera energian-vändningen på ett sätt som ger ett incitament för hyresgäster och förvaltare att ändra bete-ende. Därmed gör de ett mindre avtryck på miljön, säger Oscar Gyllensten.

För mer information, kontakta:
Göte Berntsson, CEO ?

Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

DMCA.com Protection Status