Geek Girl Meetup Ideella Förening - Geek Girl Meetup tillkännager årets tema och öppnar upp intresseanmälan

Geek Girl Meetup tillkännager årets tema och öppnar upp intresseanmälan

Newsdesk 8/3 07:28

För femte året i rad arrangerar Geek Girl IF konferensen Geek Girl Meetup. Evenemanget - som varje vår lockar hundratals kvinnliga entreprenörer, techintresserade, och sociala innovatörer - hålls den 28 och 29 maj på Tekniska museet i Stockholm. Årets tema är Better Together.

Temat för Geek Girl Meetup varierar från år till år och sätter tonen och den röda tråden förkonferensens innehåll - allt från val av talare, till disussionsämnen och workshops. I år ligger fokus på den kraft som finns i gemenskap och samarbete - och de tekniska möjligheter, sociala innovationer, och entreprenöriella lösningar som det öppnar upp för. Better Together är inspirerat av bland annat delningsekonomin och crowdfunding, men framförallt av alla briljanta kvinnliga geeks som tagit initativ, dragit igång startups och visat världen att inget är omöjligt när alla hjälps åt.

Idag, Internationella kvinnodagen till ära, öppnar Geek Girl IF upp en ?early bird? intresseanmälan för alla som vill få ett extra försprång när biljetterna släpps i början på april. Anmälan finns att hitta här.

Som alltid hålls konferensen Geek Girl Meetup helt och hållet för, av, och med de som identifierar sig som kvinnliga geeks.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status