DriveNow Sverige AB - Genombrott för bildelning: DriveNow passerar milstolpe med en miljon kunder

Genombrott för bildelning: DriveNow passerar milstolpe med en miljon kunder

Newsdesk 6/11 07:00

  • En tredjedel av alla DriveNow-användare har kört elbil
  • DriveNows bilar används upp till 23 gånger om dagen

 BMW och Sixts bildelningstjänst DriveNow passerar en miljon kunder, en milstolpe som markerar ett genombrott för bildelning över hela Europa. Den ökande populariteten för bildelningstjänsten märks framförallt när det kommer till antalet resor per fordon, DriveNows BMW- och MINI-bilar används upp till 23 gånger per dag. DriveNows bildelningstjänst innebär också att ett stort antal människor, närmare en tredjedel av DriveNows kunder, har kunnat prova på att köra elbil, vilket sparat mer än 2 500 ton koldioxid till dags dato.

- En mijon kunder är en enastående bedrift och ett bevis på vilken viktig position bildelning har i storstäderna. Från att mestadels har attraherat unga trendmedvetna och teknikintresserade människor ser vi nu alltifrån studenter till pensionärer bakom ratten i våra bilar. Bildelning har verkligen blivit en vital del av trafikbilden och infrastrukturen i de städerna där vi finns, säger Fredrik Ellsäter, vd på DriveNow.

För att fira 1 miljoner användare har DriveNow beslutat sig för att ge bort 10 gratisminuter till var och en av sina kunder. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status