GWS Production AB - Genombrott för GWS i resebranschen: tecknar avtal med Travellink

Genombrott för GWS i resebranschen: tecknar avtal med Travellink

Newsdesk 22/1 07:00

Global Warning System (GWS) tecknar avtal med Travellink, del av en av världens största internetresebyråer och e-commerce bolag, eDreams Odigeo. Avtalet gäller hela eDreams Odigeo-koncernens erbjudande till företag och deras affärsresenärer i Europa.

GWS servicekoncept Safeture är en personlig säkerhetstjänst som erbjuder kritisk information direkt i mobilen via en app som användaren laddar ner. Appen levererar viktig information och varningar i realtid om platsen där resenären befinner sig, och ger service och trygghet när människor är på resande fot. eDreams Odigeo är Europas största webbaserade resebokningsföretag. Genom avtalet kan eDreams Odigeo förstärka sitt produkterbjudande med GWS? service Safeture Pro till sina företagskunder i Europa. Tjänsten kommer att säljas som en tilläggstjänst med försäljningsprovision till Travellink.

Resesäkerhet är en kritisk aspekt av en affärsresa och med det följer också att säkerställa att man uppfyller de förpliktelser man har som arbetsgivare. Med Safeture Pro i sin tjänsteportfölj har Travellink goda möjligheter att stödja sina företagskunder på detta område, och hjälpa deras anställda att resa säkrare. Bodil Månsson, Group Director Corporate Travel på Travellink, kommenterar möjligheterna med samarbetet:

?Vi ser verkligen att vi adderar värde till vårt erbjudande med Safeture Pro. Våra företagskunders anställda reser runt hela världen och med den här tjänsten kommer de att kunna vara uppdaterade på alla eventuella incidenter eller hot. När resvanorna utvecklas, behöver vårt erbjudande också göra det, och det här ligger helt i linje med hur vi vill stärka vår position på marknaden.?

Andreas Rodman, VD på GWS, understryker vikten av samarbetet utifrån GWS synvinkel:

?Vi är väldigt stolta över att ha blivit valda som samarbetspartner av Nordens ledande internetresebyrå. Vi har arbetat fokuserat för att etablera oss i det här segmentet och vi ser verkligen fram emot att utveckla samarbetet. Det här avtalet betyder att vi går in i ytterligare ett segment som vi har identifierat som intressant för vår globala tillväxt.?


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status