Gothia Innovation - Goodbye Kansas storsatsar i Gothia Science Park

Goodbye Kansas storsatsar i Gothia Science Park

Newsdesk 15/8 12:09

Skövde och Gothia Science Park fortsätter att växa inom spelutveckling när svenska Goodbye Kansas Game Invest flyttar in i sina kontor i innovationsmiljön. Även de delägda spelbolagen Tarhead Studios och Palindrome Interactive har flyttat in tillsammans med Goodbye Kansas Game Invest, vilket är ett led i företagets långsiktiga satsning i Skövde.

Goodbye Kansas Game Invest växlar upp sin verksamhet i Gothia Science Park i Skövde. Etableringen öppnar samtidigt möjligheter för framtida investeringar. Bakgrunden till satsningen är de förutsättningar som finns i Skövde.

- Skövde har tack vare sina spelutbildningar och den etablerade inkubatorn skapat en unik miljö för spelutvecklare i Sverige. För oss är det här ett naturligt steg i en långsiktig satsning på våra partnerstudios. Vi är övertygade om att de nu kommer ha bästa möjliga förutsättningar för att kunna skapa spel i världsklass. Etableringen öppnar också upp möjligheter till nya investeringar och ett fortsatt nära samarbete med Gothia Science Park, säger Peter Levin, VD på Goodbye Kansas Game Invest.

Kenneth Alfelt, ansvarig för etableringar i Gothia Science Park, är glad för tillskottet i innovationsmiljön.

- Det känns väldigt inspirerande att Goodbye Kansas Game Invest väljer Gothia Science Park och Skövde för att etablera sin framtid.

Vid frågor om Goodbye Kansas, kontakta:

Nils Lagergren, Marketing Director på Goodbye Kansas, tel: +46 702 715 868, mail:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status