Leadfeeder - Google Analytics för Säljare lanseras av Leadfeeder

Google Analytics för Säljare lanseras av Leadfeeder

Newsdesk 23/3 10:02

Har du hört talas om ett verktyg för webbsidor som heter Google Analytics? Inte? Det är kanske inte så konstigt om du jobbar med försäljning då Google Analytics hittills varit för marknadsförare och analytiker.

Nu lanseras Leadfeeder i Sverige som plockar ut det bästa ifrån Google Analytics, nämligen kvalificerade Leads! Leads som har besökt er hemsida kanske inte bara en eller två gånger utan många gånger. Människor som sökt efter era produkter och tjänster och är superintresserade av att lära sig mer om hur ditt företag kan hjälpa till!

Du kan nu helt gratis i 30 dagar, och är du en potentiell partner till oss i hela 12 månader, få använda Leadfeeders Premium-tjänst. I Premium-tjänsten ingår hundratals Leads per månad vilka är filtrerade efter dina önskemål. Du kan ställa in att besökarna skall ha besökt vissa sidor, ha haft ett visst beteende med mera.

Varje dag får du ett mejl med dina senaste Leads. Våra kunder, som är över 400, uppskattar oerhört denna enkla och kraftfulla tjänst:

barbara-gakovic.jpg

?Att vara proaktiv är nödvändigt för att generera nya kunder och detta är varför Leadfeeder är ett perfekt verktyg för oss. Det har ett enkelt användargränssnitt som snabbt ger oss den information vi behöver. ? Barbara Gakovi?, Marketing Manager, Adacta d.o.o

joshua-dalgaard.jpg

?Leadfeeder inledde en ny era i våra försäljningsansträngningar. Tack vare en ny kampanj baserat på ip-adresser behövde vi ett enkelt verktyg för att se vilka företag som besökte vår hemsida. Leadfeeder gör detta. Det är ett suveränt verktyg som förenklar B2B försäljning.? Joshua Dalgaard, Hotel Manager, Bandholm Hotel

Vår Svenska representant för Leadfeeder, Lennart Svanberg, säger så här om sin roll:

lennartsvanberg.png

?Med Leadfeeder har Pekka Koskinen och hans team skapat det perfekta verktyget för webben om man vill ha fler leads. Att varje dag få ett email med de hetaste leads?en är precis den start på dagen som en företagare behöver. Min roll är att hjälpa dig som vill bli kund eller partner att exakt förstå hur du får ut mest värde av Leadfeeder.?

Besök gärna vår hemsida www.leadfeeder.se om du vill veta mer eller kontakta oss på Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status