Guardio Safety AB - Guardio Safety avslöjar planer på produktutveckling och lanserar en crowdfunding kampanj!

Guardio Safety avslöjar planer på produktutveckling och lanserar en crowdfunding kampanj!

Newsdesk 26/11 10:48

Guardio Safety AB, en specialist inom Bluetooth,har avslöjat sina planer om att under 2016 lansera en serie trådlösa hörselskydd speciellt framtagna för användare inom byggbranschen och industrier.I samband med detta lanserar man även en crowdfunding kampanj där man söker investerare som vill vara med och utveckla och positionera företaget som den stora Bluetooth experten på marknaden inom segmented. De första produkterna som ska tillverkas kommer bland annat erbjuda avancerad brusreducering, inbyggd intercom function samt patenterade fästen för en mer anpassad användning.

Guardio har en förväntad omsättning på 70 miljoner svenska kronor under de 3 första åren och en förväntad vinst på 40 miljoner. Nu ger man möjligheten för fler att vara med på resan genom att erbjuda aktier via fundedbyme.com. Pengarna kommer att användas till slutfasen av projektet och kommer bland annat finansiera testning och tillverkning av den första leveransen som beräknas nå marknaden andra halvan av 2016. Den lägsta tillåtna investeringsnivån är 120 euro.


Över tid siktar Guardio på att vara en helhetsleverantör av skyddsutrustning för industrier och byggarbetare.

Teamet bakom Guardio Safety kommer från Voxmio Audio som är specialiserade på trådlösa Bluetooth hörlurar. I en intervju säger vdn Nawar Toma ?Vi har en flerårig erfarenhet av tillverkning av Bluetooth hörlurar och vi kommer nu att ta vara på den kunskapen och se till att vi positionerar oss som den stora Bluetooth experten inom det här segmentet. Vårt team har en bred bakgrund inom försäljning, tillverkning och byggbranschen vilket ger oss fantastiska möjligheter till att erbjuda marknaden en produkt som både uppfyller våra kunders höga förväntningar och komma med innovativa lösningar som hjälper oss att positionera oss.?

Guardio har ingått partnerskap med en prisbelönt fabrik med över 15 års erfarenhet av tillverkning av Bluetooth produkter. Samarbetet med den börsnoterade europeiska sensortillverkaren har möjliggjort den här utvecklingen och tillsammans kunnat uppfylla Guardios avancerade krav på produkten.

Nawar Toma säger vidare; ?Vi är glada att kunna vidareutveckla vårt samarbete med vår fabrik och det nya samarbetet med sensortillverkaren. Utan det täta samarbetet mellan oss alla tre hade det här projektet inte gått att genomföra. Vi får nu möjligheter att tillverka och vidareutveckla en produkt som har ett bevisat och ökande marknadsbehov.?

Mer information om kampanjen och möjligheten att själv investera i bolaget finns att hitta på https://www.fundedbyme.com/en/campaign/6990/guardio-safety-ab/


Kontakt

Nawar Toma, VD Guardio SafetyAB +46 8 771 39 37, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status