GWS Production AB - GWS? Singaporebaserade dotterbolag ingår avtal med Optima infosystems Sdn Bhd

GWS? Singaporebaserade dotterbolag ingår avtal med Optima infosystems Sdn Bhd

Newsdesk 5/7 06:00

Global Warning System?s (GWS) helägda dotterbolag GWS Production Singapore Private Limited signerar ett partneravtal med Optima infosystems Sdn Bhd (Optima), ett Malaysiabaserat IT- och resesäkerhetsföretag. Optima kommer att agera som lokal återförsäljare av GWS? servicekoncept Safeture och köpa licenser i bulk från GWS.

GWS? har utvecklat tjänsten Safeture, en personlig säkerhetstjänst som erbjuder kritisk information direkt i mobilen via en app som användaren laddar ner. Appen levererar viktig information och varningar i realtid om platsen där resenären befinner sig, och ger service och trygghet när människor är på resande fot. Optima är specialiserade på IT-lösningar och har erfarenhet av försäljning inom området resesäkerhet, genom varningssystem via mobilen och kriskommunikation för företag och organisationer vid internationella resor. Genom avtalet med GWS lägger man till Safeture och Safeture Pro i sin produktportfölj, och kommer att utnyttja försäljningserfarenheten och nätverket som är uppbyggt inom området. Optimas VD Thanasekaran Ramiah, beskriver den potential man ser:

?Vi anser att Safeture baseras på den bästa tekniken på marknaden inom det här området, och att tjänsten har många fördelar som skapar konkret kundvärde för våra befintliga och potentiella kunder. Med det nätverk och de försäljningskanaler som vi har, är vi övertygade om att vi kan se positiva försäljningseffekter inom en snar framtid.?

GWS har ett försäljningskontor in Kuala Lumpur och etablerade GWS Production Singapore Private Limited under våren 2016. Avtalet med Optima betyder att företagets fokus på att expandera i Asien nu bär frukt:

?Lokal närvaro har varit viktig för oss i den här dynamiska regionen, och vi är mycket nöjda med att kunna signera ett avtal med Optima så snabbt. Det är ett välrenommerat företag med viktig erfarenhet inom resesäkerhet och av den asiatiska marknaden?, sammanfattar Andreas Rodman, VD på GWS.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status