GWS Production AB - GWS? Singaporebaserade dotterbolag signerar genombrottsavtal med ACASIA Communications Sdn Bhd

GWS? Singaporebaserade dotterbolag signerar genombrottsavtal med ACASIA Communications Sdn Bhd

Newsdesk 30/6 07:00

Global Warning System?s (GWS) helägda dotterbolag GWS Production Singapore Private Limited har ingått ett partneravtal med ACASIA CommunicationsSdn Bhd (ACASIA), baserade i Malaysia. ACASIA är ett samarbete bestående av sju ledande teleoperatörer kopplade till Association of Southeast Asian Nations (ASEAN), en region med en befolkning på 630 miljoner och 776 miljoner aktiva mobilabonnemang.

GWS? har utvecklat tjänsten Safeture, en personlig säkerhetstjänst som erbjuder kritisk information direkt i mobilen via en app som användaren laddar ner. Appen levererar viktig information och varningar i realtid om platsen där resenären befinner sig, och ger service och trygghet när människor är på resande fot. ACASIA levererar informations- och kommunikationsteknik till företag inom en mängd olika branscher och segment inom ASEAN, såsom små- och medelstora företag, multinationella företag, operatörer, finansiella institutioner, utbildningsväsendet och offentlig verksamhet. ACASIA kommer att integrera Safeture i sin tjänsteportfölj och sälja konceptet under varumärket SOFEA Pro till företag och offentliga verksamheter, och SOFEA+ till slutanvändare. SOFEA står för System Operated For E-Alerts. VD på GWS, Andreas Rodman, ser en stor försäljningspotential:

?Avtalet öppnar upp en stor marknad för oss i Sydostasien, och vi är övertygade om att ACASIAs starka infrastruktur och marknadspenetration kommer att hjälpa oss att växa snabbt. De kommer att göra en re-branding av vår app Safeture, integrera den i sitt tjänsteerbjudande och använda sina väletablerade kanaler för att driva försäljningen. För oss innebär det här ett väsentligt genombrott i regionen och bekräftar att vår lokala närvaro här tillsammans med ACASIA ger utdelning.?

För ACASIA är avtalet ett led i den strategi som syftar till att försöka skapa en enhetlig marknad och driva tillväxt i regionen. VD på ACASIA, Azmal Yahya, kommenterar:

?Vi tror starkt på att informations- och kommunikationsteknik bidrar till visionen inom ASEAN att skapa en mer enhetlig marknad. För att stödja denna utveckling var en del av vår strategi en relansering av ACASIA under 2015 och lansering av ett antal nya affärsinitiativ, där partnerskapet med GWS är ett sådant initiativ. Det passar väl in i våra ambitioner och bidrar med konkret värde till vår portfölj och därmed till våra kunder. SOFEA+ och SOFEA Pro kommer att bidra till ökad trygghet för medborgarna i vår region, och vi siktar på att skapa ett samhälle byggt på bättre information, trygghet och säkerhet.?


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status