GWS Production AB - GWS strukturerar organisationen för ökat säljfokus

GWS strukturerar organisationen för ökat säljfokus

Newsdesk 2/9 11:00

Global Warning System (GWS) meddelar att man kommer att lägga ökat fokus på försäljningen i Nord- och Sydamerika. VP Sales and Marketing Morgan Widung får en ny tjänst som Head of Sales Americas för att öka försäljningen specifikt inom detta område. Morgan Widung har omfattande erfarenhet av försäljning på denna geografiska marknad.

GWS har under året flyttat fram positionerna geografiskt, och har öppnat säljkontor i Brasilien, Malaysia samt startat ett dotterbolag i Singapore. Försäljningsframgångar har uppnåtts med ett ökat geografiskt fokus. Nu tar man nästa steg och dedikerar säljresurser till Nord- och Sydamerika genom att ge Morgan Widung, tidigare VP Sales och Marketing, ett specifikt ansvar för att utveckla försäljningen på dessa marknader. Morgan Widungs nya titel blir Head of Sales Americas.

Andreas Rodman, VD, som kommer att kliva in som övergripande ansvarig för försäljning, kommenterar organisationsförändringen:

?Vi är en resurseffektiv organisation med ett globalt upppdrag. Vi ser att vi behöver lägga extra fokus på vår försäljning i Nord- och Sydamerika, och den som har allra bäst kompetens här är Morgan Widung. Nu skapar vi förutsättningar för att han skall kunna fokusera, samtidigt som vi också har förstärkt organisationen med en renodlad marknadstjänst. På så sätt ser vi att vi med ökat fokus kan få allra bäst effektivitet i våra aktiviteter.?

Morgan Widung tillträder sin nya tjänst omedelbart.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status