GWS Production AB - GWS tecknar avtal med International Care

GWS tecknar avtal med International Care

Newsdesk 9/3 07:00

GWS har ingått partneravtal med International Care, en framträdande global serviceleverantör och förmedlare inom personsäkerhet, försäkring och resesäkerhet. Avtalet baseras på en kombination av intäktsdelning och provision, och stödjer GWS? globala expansionsplan genom försäljningsmöjligheter via International Care och dess lokalkontor i Nordamerika, Costa Rica, Hong Kong, Thailand och Sydafrika.

GWS? Safeture-koncept är en personlig säkerhetstjänst som erbjuder kritisk information direkt i mobilen via en app som användaren laddar ner. Appen levererar viktig information och varningar i realtid om platsen där resenären befinner sig, och ger service och trygghet när människor är på resande fot. International Care arbetar strategiskt och konsultativt med riskhantering inom resor, hälsa, säkerhet och försäkring med ett globalt perspektiv. Ett fokusområde inom riskhantering är att kunna erbjuda en mobilbaserad lösning till såväl privatpersoner som företag, där Safeture utgör en strategisk komponent. Andrew Jernigan, VD på International Care, kommenterar:

?Vi adderar nu Safeture, Safeture Pro och Instant Security Overview (ISO) i vår produktportfölj, för att det är den bästa tekniska lösningen på marknaden för att kunna svara på våra kunders behov att säkra skyldigheter vad gäller ansvar för anställdas säkerhet. Att kunna erbjuda en mobilbaserad tjänst tillsammans med Instant Security Overview-funktionalitet för säkerhetschefer, kommer att bli allt viktigare i en global ekonomi. Jag tror att Safeture-konceptet kan ge våra kunder en ökad trygghet och ett ökat lugn, vilket är en väldigt värdefull service oavsett var du befinner dig i världen.?


För GWS öppnar avtalet upp dörrar till nya kunder och partnersamarbeten:


?Det här är ett viktigt steg i vår expansion, inte minst med tanke på att International Care är ett välrenommerat företag med lokal närvaro i för oss geografiskt intressanta länder och världsdelar. Vi ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med dem och sälja våra lösningar till deras kunder och partners?, sammanfattar Andreas Rodman, VD på GWS.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status