GWS Production AB - GWS utvidgar patentportföljen med nytt godkänt patent

GWS utvidgar patentportföljen med nytt godkänt patent

Newsdesk 7/12 07:00

Global Warning System (GWS) kan idag meddela att bolaget fått besked om godkännande av patentansökan (Notice of allowance) från det Europeiska Patentverket (EPO), för en lösning relaterad till företagets positioneringsteknik. Det kommande patentet kan göras giltigt i fler än 30 europeiska länder och gäller till och med 2033-04-11.

GWS levererar ett tjänstekoncept (Safeture) för personsäkerhet när man reser, som ger resenären tillgång till varningar och information i realtid om platsen där personen i fråga befinner sig. Tjänsten är tillgänglig via en app, som man enkelt laddar ner till sin mobiltelefon. Patentet ingår som en del av många komponenter i GWS? avancerade positioneringsteknik. Andreas Rodman, VD för GWS, kommenterar förhandsbeskedet att GWS? patentansökan kommer att bli godkänd:

?Det är mycket glädjande att kunna meddela att GWS har erhållit detta besked avseende utökningen av vår patentportfölj. EPO, det Europeiska Patentverket, kommer att godkänna vår patentansökan för användning i Europa. Godkännandet påvisar återigen GWS? teknikledarskap och med detta besked befäster vi vår position inom bolagets verksamhetsområde.?


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status