Bonnier Business Media Sweden - Håkan Svärdman vald till Årets Pensionsspecialist!

Håkan Svärdman vald till Årets Pensionsspecialist!

Newsdesk 31/1 16:00

Utmärkelsen Årets Pensionsspecialist 2016 går till Folksams välfärdsanalytiker Håkan Svärdman. Det årliga priset har delats ut sedan 2002.

Vinnarmotiveringen för Håkan Svärdman låter så här:

?Håkan Svärdman är en klar och värdig vinnare som årets pensionsspecialist. Han ligger bakom flera uppmärksammade rapporter i olika pensionsfrågor. Håkan Svärdman har en bredd och ett djup, som gör att det han säger i debatten är intressant och relevant. Under 2015 publicerade Folksam hans reformförslag inom såväl allmän pension som tjänstepension och privat pensionssparande. Håkan Svärdman är även en flitig bloggare och en inflytelserik person i pensionsdebatten på grund av sina djupa insikter inte bara i pensionssystemet, men i hela välfärdssystemet?.

Det är medlemmarna i Nätverket för pensionsspecialister, NPS, samt prenumeranter på tidningen och nyhetsbrevet Pensioner & Förmåner som röstat fram Håkan Svärdman bland de fem personer som nominerats.

Övriga nominerade till Årets Pensionsspecialist 2016 var: Tomas Flodén, stabs- och riskchef hos AMF, Tua Holgersson, vd Länsförsäkringar Fondliv, Kajsa Brundin, chef för produkt- och hållbarhetsanalys på Söderberg & Partners och Pehr Östberg, chef för Produkt och parter i Alecta.

Förra årets pristagare, Lars Callert, som är omvärldsbevakare på Alecta, delar i dag klockan 17.00 ut priset till Håkan Svärdman i samband med en NPS-träff i Tändstickspalatset, då Nätverket träffas kl 16.00 under temat ?Löneväxling - bra för vem??


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status