Bubs Godis - Hallonlakritsskallen blir glass hos Hemglass

Hallonlakritsskallen blir glass hos Hemglass

Newsdesk 14/5 08:09

En av Sveriges mest populära godisbitar, Hallonlakritsskallen från BUBS Godis, har förvandlats till en glass. Den nya produkten, som har fått det passande namnet Glass-skalle, är framtagen i samarbete mellan Hemglass och BUBS Godis. Lansering av Glass-skalle sker lagom till sommaren i Hemglass sortiment. 

Hallonlakritsskallen från BUBS Godis lanserades på den svenska marknaden under 2001. Sedan dess har den varit en storsäljare, framförallt som lösviktsgodis. Formen samt den skarpa kontrasten i såväl färger som smak har gjort Hallonlakritsskallen till en av Sveriges mest älskade och populära godisbitar. Numera finns Hallonlakritsskallen även i mindre varianter, både i lösvikt och i färdigpackade påsar. BUBS Godis har även choklad, Chokskalle, med smak av hallon och lakrits. 

Sötsalt glass i skalleform

Den nya produkten, Glass-skalle från Hemglass och BUBS Godis, har precis som originalet formen av en skalle med smak av hallon och saltlakrits. Glass-skalle kommer att finnas i Hemglassbilarna fr o m juni i förpackningar med 8 glassar i varje. Priset ligger på 89 kr/förpackning. Produkten kan även köpas på hemglass.se för leverans direkt i glassbilen. 

? Vi är väldigt stolta och glada att få presentera Glass-skalle tillsammans med BUBS Godis. Vi har jobbat länge för att få fram den perfekta konsistensen och smaken på glassen till Sveriges mest älskade godis. Nu hoppas vi att det kan bli Sveriges mest älskade glass också, säger Anders Granath, chef affärsutveckling, Hemglass Sverige.

Det är inte första gången Hallonlakritsskallen används inom co-branding. För några år sedan lanserade Loka ett bubbelvatten i limited edition, Loka Likes Candy, med smak av Hallonlakritsskallen. Det finns även en glögg från dryckesproducenten Saturnus där Hallonlakritsskallen utgör en central del av receptet.

? Samarbetet med Hemglass känns naturligt för oss. Det är ett lekfullt och folkligt varumärke som passar vår personlighet bra. Känslan av att köpa lördagsgodis och att stå vid glassbilen är slående lika, även om det handlar om olika typer av produkter. Det känns spännande att ge sig in i glasskategorin med en produkt som har alla möjligheter att bli en ny favorit i glassbilen. För BUBS Godis är det också roligt att ta steget ut från traditionella butiker. Glassbilen är nästan som hemleverans, säger Henrik Elfwing, VD på BUBS Godis. 

MER INFORMATION
Anders Granath, chef affärsutveckling, Hemglass i Sverige AB
Tel: 0704-19 24 00 | anders.granath@hemglass.se

Henrik Elfwing, VD, BUBS Godis AB
Tel: 0706-42 88 84 | henrik@bubs.se

OM HEMGLASS
Hemglass startades 1968 av glassfabrikanten Eric Ericsson med en första Hemglassbil i Täby utanför Stockholm. Företaget har idag en rikstäckande distribution med 28 säljdepåer som drivs av egna företagare. Filialerna omfattar över 400 anställda och en vagnpark på cirka 300 säljbilar som stannar på cirka 150 000 fasta försäljningsställen.

hemglass.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Ericsson

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status