Consid AB - Han erbjuder Volvo-varslade 50 000 kronor

Han erbjuder Volvo-varslade 50 000 kronor

Newsdesk 21/9 05:42

HCL meddelar nu att ca 100 tjänster kommer plockas bort från den leveransorganisation de köpt av Volvo. Till följd av detta tillkännager Peter Hellgren, vd för det snabbväxande konsultbolaget Consid, att han erbjuder 50 000 kronor till de före detta Volvo IT-anställda som väljer att börja hos Consid.

Nyligen meddelade HCL, det indiska bolag som köpt upp Volvo IT, ett led i sitt globala omstruktureringsprogram där man siktar på att ta bort ungefär 100 tjänster i Sverige, skriver Computer Sweden. HCL menar på att man vill ?modernisera sin svenska leveranskapacitet för att möta den ständigt föränderliga efterfrågan på it-marknaden?. Resultatet av förhandlingarna med facket är bland annat att ett paket kommer erbjudas till den som frivilligt lämnar bolaget.

Peter Hellgren, vd för det snabbväxande konsultbolaget Consid, meddelar nu att han med stor tillförsikt ser fram emot att välkomna före detta Volvo IT-anställda till bolaget ? och att han är beredd att addera till HCL:s avgångspaket. Inte mindre än 50 000 kronor per person som väljer att gå över till Consids verksamhet istället.

? Det är beklagligt att så många anställda med en så eftertraktad kompetens drabbas av HCL:s besked. I vår bransch är dock möjligheterna för dessa individer oändliga och det är med öppna armar vi nu vill erbjuda de före detta Volvo IT-anställda möjligheten att bli en del av vår organisation istället. Vi erbjuder de som väljer att gå över till oss 50 000 kronor i sign on-bonus.

Consid har flertalet gånger erbjudit guld och gröna skogar i deras uppseendeväckande rekryteringskampanjer. Enligt Hellgren grundar detta sig i företagets ständiga strävan efter att växa för att möta sina kunders behov:

? Vi växte med 122 individer under första halvåret 2017, men det finns gott om utrymme att anställa betydligt fler under årets sista månader. Vår stora utmaning är inte att hitta kunder, utan att förse vår organisation med just den kompetens som är så eftertraktad på marknaden idag. Jag håller tummarna för att vi ska hitta nya förmågor som kan bli en del av Consids tillväxt i Volvos IT:s tidigare anställda.

Consid ber Volvo IT-anställda markera sina ansökningar, som skickas in på företagets hemsida, med ?Volvo?.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Volvo

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status