Hands Free

TranslateRSSMobil

Fenzie HB - Hands Free

Hands Free

Newsdesk 12/4 19:45

Det finns många tillfällen när dina händer är upptagna och du således inte kan svara på ett inkommande samtal och då är en bra Handsfree ett bra hjälpmedel. En Handsfree är även bra att använda om du brukar ha långa telefonsamtal för det blir jobbigt att hålla en mobiltelefon upp mot örat en längre tid eller om ditt arbete innebär att du ringer många samtal varje arbetsdag. Om du absolut måste ringa ett samtal när du kör bil är en Handsfree ett måste, att ha en mobiltelefon i handen medans man ska styra en bil innebär livsfara både för dig och din omgivning.

Alla trådlösa Bluetooth headset har mikrofoner och samtalskontroll knappar som till exempel knappen för att ta emot eller avvisa samtal och volymknappar. Det är förstås viktigt att dessa knappar är av bra kvalitet men det allra viktigaste är att din Handsfree har ett högt och bra ljud så att både du och den du pratar med hör varandra bra. Det är inte alltid mikrofonerna är av bästa kvalitet. Samtalskvaliteten kan vara ett problem i båda riktningarna. Det kan låta klart och skarpt i din hörlur men sända ut ett tunnt ljud med en konstig version av din röst till den person du samtalar med. Om du står i en bullrig miljö som till exempel i ett konferensrum fullt med människor som pratar med varandra kan du snabbt märka kvaliteten på din Handsfree. I sådana situationer är det bra om du äger ett par headset som kan ta bort omgivningsbrus med hjälp av adaptiva digitala signalbehandlings algoritmer.

Att välja rätt Bluetooth headset är inte fullt så enkelt som man kan tro. De kommer med en utmaning som är unik för alla typer av headset. Nämligen att de måste sitta bekvämt i örat. De behöver sitta stadigt så att de inte faller ut ur örat och de får ju inte skava så att du får ont efter en tids användande och det varierar kraftigt från person till person. Andra viktiga faktorer att tänka på är som tidigare nämnts ljudkvaliteten men även designen och batteritiden. Om du inte vill ladda batteriet ofta bör du välja lite större headsets för då finns det plats för ett större batteri.Trenden med trådlösa Handsfree headset är inte bra för batteritiden även om utvecklingen har gått framåt och medfört mer strömsnåla sådana. Det är också viktigt att din Handsfree förblir synkroniserad till din mobiltelefon i som minst en sträcka på tio meter så att du kan röra dig fritt utan att vara tvungen att hela tiden ha din smartphone i fickan. Du kan hitta ett par utmärkta Hansfree i prisklassen 199 till 800 kr och med lite tur kan du hitta ett par dugliga Handsfree för så lite som 170 kr. Ibland kan man hitta en riktigt bra till det priset om det rör sig om en utgående modell.

Nu för tiden finns det alternativ till de traditionella, klassiska headseten och det är Bluetooth hörlurar med vilka du både kan lyssna på musik och ringa eller ta emot samtal med. Nackdelen med dessa är att de trots att de är trådlösa har kabel och det betyder att du kan fastna med dessa ifall du befinner dig i en trång miljö. Hörlurar kan ge ett bra ljud på ingående samtal men står sämre emot buller och brus än vanliga Handsfree man bär i ena örat.

Välj en bra Handsfree! Handla dina Bluetooth stereo headset och handsfree hos Fenzie.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status