Balettgala 2019 - Haute couture skänker extra glans till balettgala

Haute couture skänker extra glans till balettgala

Newsdesk 30/4 05:02

En gala ska attrahera alla sinnen och få det att sprudla i hela kroppen. Så resonerar arrangörerna av Balettgala 2019. En av galans nytillkomna samarbetspartners är göteborgsföretaget Zetterberg Couture som bl a kunde ses med specialdesignade kostymer till artisternas på senaste Nobelgalan.

- För oss är det extra roligt att varumärken och företag med hemvist på västkusten vill medverka till att galan blir en härlig festkväll när hela Sverige är som klätt för gala, säger Heléne Friberg, projektledare för Balettgala 2019.

Bakom Zetterbergs varumärke står Therese Zetterbergs kärlek till tidlös vintage, hantverk och elegant couture. Therese Zetterberg startade sin verksamhet 2007 i en liten studio i hjärtat av Göteborg. idag är Zetterberg Couture ett väletablerat och välrenommerat varumärke i hela Europa. I Sverige finns butiker i Göteborg och Stockholm samt även e-shop.

Desislava Stoeva, solist i Kgl Baletten var en av artisterna som bar kläder av Zetterberg Couture när hon framträdde på senaste Nobelgalan. Här ses hon under fotografering inför Balettgala 2019. Foto: Hans Nilsson

Sprudlande idéer i galagarderoben

Att Therese låtit arrangörerna fritt få välja plagg ur Göteborgsbutiken för att bära på scenen under galan kommer att ge extra glans. 

- I provrummet kläcktes en idé utifrån vårens trendfärg och det faktum att galan blir som en inspirerande inledning till årets midsommarfirande, säger Johanna Björnson, hovdansös, som kommer att öppna galan.

Se Zetterberg Coutures brud-, fest- och galakollektioner här.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status