RESIA Travel Group - Helena Palacios ny regional resebyråchef på Resia i Örebro

Helena Palacios ny regional resebyråchef på Resia i Örebro

Newsdesk 24/11 07:53

Resia Örebro satsar ytterligare inom både semesterresor, affärsresor, kongress och konferens och rekryterar Helena Palacios som regional resebyråchef. Med lång erfarenhet inom resebranschen har hon god kunskap både om resor och om den lokala marknaden. Nu vill hon inspirera örebroarna till fler och bättre resor, med lösningar som innebär det lilla extra för kunden.

- Jag kommer att ha en bred roll där det ytterst handlar om att vi ska vara en spelare att räkna med. Resia har en stark position i regionen. Nu ska jag tillsammans med mitt team stärka den ytterligare, säger Helena Palacio, regional resebyråchef på Resia i Örebro.

Resia i Örebro jobbar med allt från semesterresor, affärsresor, konferensresor till kongresser och har totalt 10 resesäljare med specialistkompetens inom de olika affärsområdena. Helena kommer att ansvara för regionens resultat och framtida utveckling. Genom rekryteringen av Helena Palacios stärker Resia i Örebro ytterligare sin ställning på marknaden.

Helena har bland annat jobbat som Manager Finnair Frequent Flyer programmet i Sverige. Hon har även varit driftansvarig på Finnair Ground Handling Arlanda. Helena Palacios kommer senast från Ticket Biz där hon varit anställd som Regionchef.

- Helena har en gedigen erfarenhet av branschen och kommer att tillför otroligt mycket till vår verksamhet. Hon är dessutom en riktigt härlig person, säger Jeanette Persson, försäljningschef på Resia Travel Group. 

För mer information, kontakta gärna:
Helena Palacios, regional resebyråchef Örebro
Telefon: 073 96 99 599 eller e-post: helena.palacios@resia.se

Jeanette Persson, Försäljningschef Resia Travel Group
Telefon: 070 556 05 23 eller e-post: jeanette.persson@resia.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Ticket Finnair

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status