Walkesro Design AB - Hög tid att bigga upp pappa!

Hög tid att bigga upp pappa!

Newsdesk 19/10 12:38

I samarbete med Göteborgsprofilen och artisten Les Krymes fortsätter Bachelorbox sin hyllningskampanj för Sveriges pappor med en teaservideo från deras livingroom session som släpps i veckan.

I början av oktober drog boxföretaget Bachelorbox igång hyllningskampanjen "Hej Pappa". En kampanj som alla kan delta i och utan några köptvång. Gänget bakom Bachelorbox ville lyfta fram papporna i ljuset på riktigt och det utvecklades till ?Hej Pappa? där du har möjlighet göra alltifrån att skicka ett gratis vykort med valfri bild, tävla om företagets boxar till att få inspiration. Bachelorbox mål med kampanjen är att göra Sveriges skönaste fars dag kampanj!

Ihop med sina samarbetspartners i kampanjen försöker nu Bachelorbox sprida kärlek och inspiration på nätet.

?Fars dag är en av våra medlemmars mest uppmärksammade dagar då väldigt stor andel av våra medlemmar är mammorna och många gånger handlar det om att uppmärksamma pappa på hans dag för allra första gången.? - Säger Cecilia Jimsten, Babycard

Idag släpper Bachelorbox en teaser till låten och videohälsningen Les Krymes riffat ihop och som kommer släppas i sin helhet i en nära framtid.

Stort intresse för att göra något fint till pappa - bachelorbox16

Vi hoppades självklart på att generera intresse med kampanjen oavsett om det var att köpa en box eller skicka ett vykort, men vi kunde nog inte drömma om gensvaret vi fått på de aktiviteter som redan gjorts. Med ett par 1000 personer hittills som anmält intresse för att bli påminda om att skicka vykort och en ökad försäljning som ett direkt resultat från kampanjaktiviteter så känns det som vi är på rätt väg med ?Hej Pappa?. Men vi har 2,3 miljoner pappor i landet, så en hel del kvar att nå och i grund och botten handlar det om att vi vill belysa att det fina ibland ligger i det enkla. - Säger VD, Mikael Nyman.

Artist: Les Krymes

Produktion: Adstream

Teaser: https://vimeo.com/187945322

Kampanjsida: bachelorbox.se/pappa


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status