Holmbergs i Malmö AB - Holmbergs välkomnar ny VD

Holmbergs välkomnar ny VD

Newsdesk 1/9 14:31

Holmbergs ägs av den globala koncernen Paragon Group vilket inte enbart innebär ökat produkt- och tjänsteutbud samt ett internationellt fokus, utan numera även nytt ledarskap. Paragon Group satsar på Sverige.

Holmbergs och Paragon är nu glada över att hälsa Per Klavsen välkommen som ny VD för Holmbergs. Som före detta VD för Canon i Danmark kommer Per till Holmbergs med stor erfarenhet av ledning och försäljning i internationell miljö. Med nya synsätt och metoder kommer det nya ledarskapet ytterligare bidra till Holmbergs positiva utveckling. Rekryteringen innebär även en nystart för organisk tillväxt samt uppköp och implementering av nya affärsområden.

- Det är med tillförsikt och spänning som jag tar över rodret på Holmbergs! Vi har duktiga människor och ett stolt arv som jag är glad över att ansluta mig till. Paragon är ett av de snabbast växande och mest framgångsrika företagen i Europa inom vår bransch. En mycket tydlig och identifierad tillväxtstrategi kommer följas framöver. Vi kommer fortsätta upprätthålla vår höga nivå av kundtillfredsställelse, samtidigt kommer du se ett transformerat Holmbergs dyka upp inom kort. Håll ögonen öppna, säger Per.

Fredrik Borg, som varit tillförordnad VD de senaste åren kommer, med sin gedigna branscherfarenhet och långa bakgrund på Holmbergs, arbeta med Business Development.

Holmbergs är företaget som sedan starten 1904 ständigt utvecklats för att möta marknadens behov. I takt med att världen krymper och med en allt mer påtaglig digitalisering var Paragon Groups förvärv av Holmbergs våren 2014 ett naturligt steg i denna utveckling.

Med nyrekryterad blick ser Holmbergs ljust på framtiden och lägger i ytterligare en växel på färden mot outforskade marknader och nya mål.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status