Actionfairs - HON ÄR ÅRETS MÖTESKOCK 2016

HON ÄR ÅRETS MÖTESKOCK 2016

Newsdesk 13/5 14:26

Nu är Årets Möteskock 2016 avgjord. Sveriges bästa kockar från konferensanläggningar och hotell gjorde upp om titeln. Vid dagens slut stod det klart att vinnare av det prestigefulla priset är Emma Eijre från Färna Herrgård. Från den välrenommerade juryn, som bestod av Danyel Couet, Malin Söderström och Christina Möller, löd motiveringen ?Ett gott handlag med en stor trygghet och självsäkerhet i sin matlagning. En tillagning till perfektion hos en känslig råvara?.

Emma Eijre blev därmed den tredje vinnaren i tävlingens historia och tog hem förstapriset som förutom äran vinner en resa till Köpenhamn med restaurangbesök på världsberömda Noma.

På andra plats i Årets Möteskock kom Magnus Wallin från Högberga Gård och på tredje plats Jesper Bogren från Gothia Towers.

Årets tävling bjöd på extra allt i underhållningsväg. Besökarna kunde njuta av actionfylld kamp där fantastiska upplägg och kreativa matkreationer utgjorde hörnstenarna för tävlingen. Huvudråvarorna i årets tävling var pärlhöna och torsk och det genomgående för Årets Möteskock var miljömedveten mat och hållbarhet.

Konferencier för tredje årets i rad var matproffset Carl-Jan Granqvist som med glimten i ögat tog pulsen på dom tävlande och showade friskt för publiken. I kombination med tävlingen pågick mässan med samma namn. Besökarna kunde smaka, dofta och njuta av delikatesser från mötesplatser som fokuserar extra på köket i kombination med konferenser och möten. Mässans syfte är att inspirera konferensbokare till bättre möten där maten får betydelse.

Tävlingen, som gick av stapeln i Münchenbryggeriets lokal Magasinet i Stockholm samlade drygt 200 intresserade konferensbokare.

? Efter dagens succéartade tillställning ser vi med glädje fram emot att producera Årets Möteskock 2017. Känslan har varit genomgående positiv. Det har varit en underbar dag och vi på Action Fairs tillsammans med Sveriges största konferens- och mötesmagasin Kick Off är övertygade om att Årets Möteskock fyller en mycket viktig funktion i mötesindustrin. Nu väntar vårt arbete med uppföljning, att vara lyhörd gentemot besökare, utställare, tävlande och partners. berättar Joel Dean som är projektledare för Årets Möteskock.

Tävlande i ÅRETS MÖTESKOCK 2016

Happy Tammsvik
Bergendal
Färna Herrgård
Dömle Herrgård
Högberga Gård
Sigtunahöjden
Hotel Gothia Towers
Häringe Slott
Sjöfartshuset
Skytteholm Ekerö
Utsikten Meetings
Knistad Herrgård
Såstaholm Hotell & Konferens
Vadstena Klosterhotel
Hamburger Börs
Engsholms Slott
Falkenberg Strandbad
Körunda Hotell & Konferens


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status