Jansäter Kommunikation - Höstfest på Davidshall med fotoutställning och logotyp-lansering 24/9

Höstfest på Davidshall med fotoutställning och logotyp-lansering 24/9

Newsdesk 20/9 06:00

Malmö Gallerinatt den 24 september bjuder på fler överraskningar än bara kvällsöppet på gallerier och konstinstitutioner. Malmöborna får också möjlighet att besöka Davidshalls Höstfest, då många av verksamheterna i området kommer att hålla öppet fram till 21.00. Det kommer att vara olika erbjudanden och event med fokus på fotoutställningen ?Vi är Davidshallare? samt lanseringen av områdets logotyp.

Vi har inspirerats av ett annat projekt för att berätta mer om vårt kära område. Mer än 90 procent av verksamheterna är privatägda och inga större butiks- och restaurangkedjor finns representerade vid torget. Alla är helt unika och tillhandahåller oftast varor handplockade för kunderna. Det finns en eller flera drivande personer bakom företagen som har en passion för sin verksamhet.

Fotoutställningen som lanseras den 24 september i form av en bildserie med nio Davidshallare som brinner för sitt Davidshall, visas på Te och Kaffehuset, Storgatan 24. Fotograf är Marie Strinnholm, som driver Popolino på Davidshallsgatan.

Projektet har växt fram tillsammans med Malmö Citysamverkan och de passionerade Davidshallarna, precis som den speciella logotypen för Davidshall. Logotypen lanseras också under Höstfesten. Den ska åskådliggöra att Davidshall är en unik stadsdel och symboliseras av ett stort D i en läcker design.

"Vi är Davidshallare"
Välkommen till vår fotoutställning på Te och Kaffehuset,  den 24/9 Storgatan 24, i Malmö.Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status