House of Lola - House of Lola segrare i DI Gasell 2015 - Uppsala läns snabbast växande företag

House of Lola segrare i DI Gasell 2015 - Uppsala läns snabbast växande företag

Newsdesk 30/11 17:54

Modeföretaget Happydress AB med varumärket House of Lola tog hem segern i Dagens Industris Gaselltävling 2015 som Uppsala Läns snabbast växande företag. Företaget är därmed för tredje året i rad ett av Sveriges snabbast växande företag och vinner sin andra vinst i Di Gasell.

Happydress AB med varumärket House of Lola designar och säljer kläder för vuxna och barn i eget varumärke i Sverige och Finland i två olika säljkanaler, via hemförsäljning och i egen webbshop. Redan när företaget grundades år 2008 var målet att bli ett Gasellföretag.

- Overkligt fantastiskt att få vinna Gasellen i Uppsala län igen! Vi är så stolta över vår personal och våra säljare som vi får dela denna underbara, arbetsamma och pirriga resa med säger Anna Eklund och Lottis Sparrman, grundare av House of Lola

Under de senaste tre åren har företagets omsättning ökat med 477 procent till 55,6 miljoner kronor och 17 anställda.Senaste bokslutet landar på 92 miljoner kronor och antal anställda har stigit till
35 personer.

Om Gasellpriset
För att utses till Gasell behöver företaget uppfylla kriterier som baseras på de fyra sista årsredovisningarna. En Gasell har en omsättning som överstiger 10 Mkr, har minst 10 anställda, har fördubblat sin omsättning om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret. Gasellen har ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren och har ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt. I allt väsentligt vuxit organiskt, då ej genom förvärv eller fusioner samt ha sunda finanser.

För mer information, vg kontakta:
Magdalena Höglund, presskontakt, House of Lola, tel: +46 733 338840 eller Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status