Hultafors Group Sverige AB - Hultafors lanserar sju nya hantverkarknivar

Hultafors lanserar sju nya hantverkarknivar

Newsdesk 20/9 09:00

Hultafors populära serie med hantverkarknivar växer hösten 2016 med sju nya knivar. Totalt erbjuds nu 20 olika hantverkarknivar, så att varje yrkesman ska kunna hitta en kniv som passar.

Proffsens krav har styrt arbetet

För det är just samtalen med professionella hantverkare som varit utgångspunkten för Hultafors utvecklingsarbete. Proffsens behov och krav har påverkat hela processen.

- Vår täta kontakt med proffsanvändare har varit ovärderlig, såväl tidigt i idéfasen som senare när vi finslipat alla detaljer och kunnat få värdefull feedback, berättar Nikita Golovlev, Designchef för Tools på Hultafors Group.

Specialiserade för varje uppgift

De sju nya knivarna omfattar en Precisionskniv med friktionsgrepp, en Elmontörskniv för smidig kabelskapling och en Flexikniv med tunt, böjbart blad för uppgifter som att skära bort färg- eller silikonspill.

Knivar för tuffa tag

Det finns också två nya knivar med sågtandat blad och friktionsgrepp. Dels en effektiv Repkniv, dels en Räddningskniv med trubbig spets, för säkerhets skull.

- Det växande intresset för Bushcraft och friluftsliv är också något vi velat möta. Därför har vi också utvecklat två robusta Friluftsknivar för alla behov i vildmarken. Här har vi samarbete med erfarna friluftsutövare, berättar Nikita Golovlev.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status