Innovation Enterprise AB - Hypocenter - ett nytt kontorskoncept öppnar i Vaxholm

Hypocenter - ett nytt kontorskoncept öppnar i Vaxholm

Newsdesk 7/6 08:00

Hypocenter ? ett nytt kontorskoncept öppnar i Vaxholm

  • -?Hypocenter? härstammar från den geologiska terminologin och betyder ?platsen där en jordbävning harsitt ursprung?. På Hypocenter Vaxholm kommer vi skapa möjligheter för små och stora företag att agera under samma tak. Kanske lite grannpå samma sätt som en jordbävning skapar sin kraft under jordytan, men där slutar liknelsen. säger grundaren och initiativtagaren Mats Larsson och skrattar glatt. Här ges nya krafter genom att mötas i en magisk miljö och utveckla sina befintliga affärer alternativt göra nya gemensamma.
  • Mats är också ägare till Succé Event AB där han under många år skapat minnesvärda möten och större event till företag och organisationer världen över. Mats har mångårig erfarenhet från ledande positioner i företag, nationella som internationella, med utveckling och förändring i fokus.

http://www.hypocenter.se öppnar i en gemytlig miljö i direkt närhet till vattnet på Östra Ekudden 15 i centrala Vaxholm. Svenska Sjö har idag har sitt huvudkontor på övervåningen och är tillika ägare av den anrika fastigheten. Konceptet Hypocenter kan liknas vid ett kontorshotell där små eller stora företag hyr ett kontor eller en arbetsplats i ett gemensamt kontorslandskap där kreativitet, människa och miljö är i fokus.

  • -Jag konsulterade AMF Fastigheter samt några av mina vänner på http://www.sime.nu som var med att skapa http://www.epicenterstockholm.se. Där genomfördes något helt nytt och kombinationen av olika företag från olika branscher och dess bakgrund gav den effekt som eftersöktes. Tänk detta koncept i en miljö utan storstadspulsen så är du på Hypocenter där allt tar sin början, fortsätter Mats.

Förutom att erbjuda en plats att arbeta på i form av ?Private Office?, ?Common Workspace? eller ?Lounge Member? kommer Hypocenter att arrangera mindre event, föreläsningar, seminarier och många andra typen av möten för att medlemmar i Hypocenter och andra skall få ytterligare inspiration för att utvecklas.

Hur Hypocenter och lugn och ro för själen rimmar med verkligheten får framtiden visa.

För ytterligare information, besök; http://www.hypocenter.se där du också kan ansöka om medlemskap, boka ditt egna kontor eller din framtida arbetsplats oavsett om du i dag är etablerad i Vaxholm, i någon av grannkommunerna eller i Stockholm. Söker du en annorlunda härvarande plats att utveckla din affär samt dig själv på så kan du ha hittat hem.

  • -I Vaxholm vill vi utveckla konceptet vidare i samklang med behovet av lugn och kreativ miljö som ytterligare dimension och då har vi verkligen hittat rätt plats. Utan att verka flummiga tycker vi att begreppet ?a workplace for the soul? rimmar väldigt väl. Välkommen till Hypocenter i Vaxholm, avslutar Mats och går tillbaka till sitt ?common workspace? alldeles vid vattnet. 

Hypocenter öppnar också i Åre 1 december och på Mallorca 1 maj 2017. Steget efter det blir center i Miami, Verbier, på Costa del Sol och på Costa Brava i närheten av Barcelona.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status