Icelandair - Icelandair ligger gott till för 2018

Icelandair ligger gott till för 2018

Newsdesk 7/11 11:04

Icelandairs tredje kvartal 2017 redovisar en ökning med 10% passagerarantal jämfört med 2016 och visar ytterligare tillväxt för 2018.


Det finns gott om luft under vingarna i alla betydelser av ordet. Icelandair öppnar tre nya destinationer under 2018: Dallas och Cleveland i USA samt Dublin i Irland, vilket ökar antalet flygningar med 10% och ett förväntat passagerarantal på 4,4 miljoner - en ökning med 400.000 passagerare jämfört med 2017.

Icelandair öppnade rutten till Berlin-Tegel i oktober med tre avgångar i veckan från Island året runt och bolaget trafikerar nu fyra destinationer i Tyskland och 49 destinationer totalt med 20 av dem i Nordamerika. Nätverket på bägge sidor av Atlanten inbjuder passagerare att nyttja en "Icelandair Stopover" på Island under din ut- eller hemresa, det görs utan extrakostnad på flygbiljetten. Resan blir uppdelad i två och får därmed en extra och spännande dimension.

Redan under det första kvartalet 2018 får Icelandair sin första leverans av nya flygplan till den befintliga flottan: tre Boeing 737 MAX 8. Det finns en order på 16 Boeing MAX för löpande leverans - det sista planet beräknas leverera 2021. De nya flygplanen ger större flexibilitet och kompletterar Icelandairs många olika destinationer och framtida tillväxtplaner. Läs mer om Icelandairs destinationer, Icelandair Stopover, historia etc. på www.icelandair.com.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status