Keybroker AB - Ida Hällkvist blir ny VD för Keybroker AB

Ida Hällkvist blir ny VD för Keybroker AB

Newsdesk 5/9 06:09

Ida Hällkvist, närmast Head of Commercial Development på Keybroker och innan dess marknadschef på Fyndiq, blir ny VD pa? Keybroker. Ida har en djup och gedigen kompetens och erfarenhet av att hja?lpa fo?retag att va?xa genom onlinemarknadsfo?ring.

Efter en inledande karriär på Keybroker har Ida haft olika ledarroller i industrin samt drivit egen verksamhet inom digital marknadsföring. Ida var marknadschef på ehandelsmarknadsplatsen Fyndiq och byggde deras kundanskaffningsteam. Därefter har hon varit rådgivare till flera konsumentinriktade tillväxtbolag. Ida kom tillbaka till Keybroker 2017 och har sedan dess varit ansvarig för Keybrokers produkterbjudande. Hon efterträder medgrundaren Fredrik Holmén som VD för bolaget. Fredrik går samtidigt upp i ägarbolaget Keybroker Group AB för att driva struktur- och samarbetsfrågor.

- Ida är skicklig på att tillsamman med sina kollegor bygga förtroende och skapa värde för våra kunder. Det känns väldigt naturligt och roligt att få presentera Ida som ny VD för Keybroker, säger Fredrik Holmén, medgrundare Keybroker Group AB.

- Keybroker är en fantastisk plattform för digitala specialister och för kunder som vill växa. Min strävan i allt jag gör är att driva på och ständigt utvecklas tillsammans med alla som jag jobbar med. Jag är stolt över det vi har åstadkommit under första halvåret i år och ser nu fram emot att bygga teamet, se till att vi syns i branschen och framförallt fördjupa våra kundrelationer. Vi har bestämt oss för att växa, säger Ida Hällkvist

Ida tillträder rollen som VD i september 2019.

För ytterligare information kontakta

Johanna Tesdorpf, Ordförande Keybroker Group AB, 0706 918 127, johanna.tesdorpf@gmail.com

Fredrik Holmén, VD Keybroker Group, 0734 332 502, fredrik.holmen@keybroker.com

Läs mer om Keybroker på keybroker.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status