Incit AB - ?Incit tar steget fullt ut och blir Aareon

?Incit tar steget fullt ut och blir Aareon

Newsdesk 19/10 08:10

Incit tar steget fullt ut och blir Aareon

Nu byter Incit namn och blir en fullfjädrad medlem i Aareongruppen. Våra kunder får tillgång till en bredare kompetens och internationell erfarenhet.

? Incit går från att vara en lokal aktör till att bli del av något större. Namnbytet signalerar att vi nu till fullo är en del av Aareongruppen. Den internationella koncernen är marknadsledande i Europa när det gäller att skapa lösningar för fastighetsmarknaden. Våra kunder får tillgång till ett större nätverk med mer kompetens, fler digitala tjänster och applikation-er, säger Niclas Oddsberg, CEO, Aareon Nordic. 

Partnerskap ger smartare lösningar

? I partnerskap med våra kunder ska vi utveckla smarta lösningar som genererar nya intäkter och effektiviserar deras verksamheter. För mig handlar digitala tjänster mycket om att involvera våra kunden och deras kunder i vår utveckling för att säkerställa att vi löser de affärsproblem som är viktiga för dem. Sedan investerar vi i att bygga upp ett ekosystem av etablerade bolag och start-ups inom vår sektor för att tillsammans med dem skapa ett större värde till våra kunder, säger Niclas Oddsberg.

? Det gäller att förstå kundens affär. Vår roll är inte bara att erbjuda system eller tjänster. Vi ska med våra lösningar hjälpa kunden att öka intäkterna, förbättra lönsamheten och effektivisera verksamheten, säger Niclas Oddsberg.

Aareon välkomnar Incit

Torsten Rau är Director International Operations för Aareon Group. Han förklarar att det handlar om mer än ett namnbyte när Incit blir Aareon.

? För Incits kunder innebär det tillgång till 1 400 fastighetsexperter och hela Aareongruppens kunskapsbas. Kunden får tillgång till ett bredare utbud av produkter och tjänster. Hela Aareongruppen står redo att stötta kunden med den kunskap som behövs, säger Torsten Rau.

? Incit har gjort stora framsteg under de senaste åren. De har en mycket bra produkt, stabila kunder och hängivna medarbetare. Det är med öppna armar vi välkomnar Incit till Aareongruppen, fortsätter Torsten Rau.

För mer information, kontakta:

Niclas Oddsberg, CEO ? niclas.oddsberg@aareon.com ? 070 453 11 02


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status