Incit AB - Incit växer och intar ny position på marknaden - lanserar Incit Xpand Facilitor

Incit växer och intar ny position på marknaden - lanserar Incit Xpand Facilitor

Newsdesk 29/11 12:29

Under hösten utökar Incit sitt tekniska utbud och stärker sin position ytterligare genom att lansera nya moduler och en komplett systemlösning för Facility Management. Med de nya modulerna blir Incit Xpand Nordens största systemlösning för hantering av fastigheter och anläggningar.

Sedan 1992 har det holländska bolaget Facilitor som ägs av Aareon AG hjälpt sina kunder med systemlösningar för att hantera anläggningar och personer knutna dit. Under flera års tid har Incits kunder efterfrågat denna funktionalitet vilket har lett till ett naturligt samarbete mellan Incit och Facilitor.

- Vi ser en tydlig trend och efterfrågan av smarta system för bokning, möblering, e-inköp och självservice bland våra kunder, så när frågan dök upp inom koncernen kändes det självklart att vi skulle implementera detta även här i Sverige, säger Göte Berntsson, VD, Incit.

Nyenrode Business University är ett av Hollands största utbildningsföretag med 4750 studenter och ytterligare 8500 chefer och specialister som deltar i deras utbildningsprogram. De använder idag framgångsrikt Facilitor för konferensbokningar, e-inköp och service för både fastigheter, personal och elever. 

- Facilitor stödjer oss i våra interna processer och hjälper oss att reducera flertalet kostnadsposter som tidigare var alldeles för höga. Om någon vill boka ett rum, beställa anteckningsblock eller en penna? Allt går igenom Facilitor.
Många moment försvinner och tid sparas av att varje individ själv kan styra sina åtgärder. Det blir också enklare för våra leverantörer då beställningsprocessen blir automatiserad, samt för ledningen att följa och analysera organisationens behov och kostnader, berättar Joost Mors, chef för Service & Hospitality hos Nyenrode.

Incit Xpand Facilitor innehåller bland annat bokningssystem för lokaler, bilar och utrustning, visuellt stöd för att möblera och planera säkerheten i en byggnad. Samt ett inköpssystem där medarbetarna kan beställa kontorsmaterial, it-tjänster eller resor.

Begreppet Facility Management är ett internationellt vedertaget begrepp och avser strategisk styrning av de resurser och tjänster som krävs för att en facilitet ska fungera effektivt. Inom begreppet ryms både ?hårda funktioner? för att hantera den fysiska fastigheten, men även ?mjuka funktioner? för att tillhandahålla service till de som arbetar i byggnaden, samt andra aktörer knutna till verksamheten.

- Tiden då varje medarbetare gick till sin chef för ett nytt tangentbord, boka firmabilen eller för att låna projektorn är förbi. Idag vill vi ha effektivare organisationsstyrning där det är upp till varje enskild medarbetare eller hyresgäst att själv utför sina ärenden och inköp. Detta gör att processen effektiveras och på så vis sparar tid för ledningen och organisationen som helhet, avslutar Robin Lövgren, Affärsutvecklare på Incit.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status