Candlebox Of Sweden AB - Innovativa Candlebox drar igång ordentligt

Innovativa Candlebox drar igång ordentligt

Newsdesk 14/9 07:32

Candlebox är det nya konceptet som låter kunderna få hem kvalitétsljus från ett flertal olika världsledande märken. Företaget har sitt säte i Göteborg och det är också därifrån själva boxarna kommer att utgå ifrån.

Senast den 15:e varje månad landar en helt ny box i brevlådan där man anpassar produkterna efter aktuell säsong.

Det finns flera abonnemangsformer att välja mellan, bland annat ett kortare alternativ på tre månader, ett lite längre på sex månader och ett löpande abonnemang. Priserna kommer att vara mer förmånliga ju längre tid du skriver upp dig på men vad du än väljer är du alltid garanterad gratis frakt.

Det kommer även finnas möjlighet att köpa enstaka boxar ifall man inte vill ha boxen regelbundet.

En av huvudsakerna med idén är att man vid varje såld box skänker en del av intäkterna, närmare bestämt 5 kronor, till välgörenhet. Varje månad väljs en ny organisation ut så att man kan nå ut till så många som möjligt.

? Vi vill kunna göra något för människor som av olika anledningar är i behov av hjälp och har därför valt att samarbeta med några av de största välgörenhetsorganisationerna, berättar Elisabet Warper, VD och grundare av Candlebox.

Vi har valt LoveNepal som den första organisationen som vi skänker pengar till då vi vill stå upp för kampen mot barnsexhandel.

Man lägger stor vikt på variation när det kommer till färger, former, dofter, med mera och har därför valt att samarbeta med flera olika märken. Några av de många varumärken man skrivit avtal med är Woodwick, Colonial Candle, Ribbonwick, Bridgewater och A-Collection där många levererar både organiska och ekologiska produkter med många olika dofter och utseenden! Målet är att alltid erbjuda högklassiga produkter som både är praktiska och estetiska.

Kontaktperson: Elisabet Warper, VD och grundare,

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status