Videum AB - ?Invigning av hus Echo i Videum Science Park

?Invigning av hus Echo i Videum Science Park

Newsdesk 23/3 05:04

Vid lunchtid onsdagen den 23 mars invigs hus Echo som rymmer nya konferenslokaler och Videum ABs eget kontor. Huset invigs av Videums styrelseordförande Olla Sandahl. Ett 50-tal gäster kommer att mingla över en lunchtallrik och livemusik i lokalerna. Under eftermiddagen och följande förmiddag hålls öppet hus för alla intresserade.

Huset är 600 kvadratmeter stort, byggt av Joncon Byggservice AB och ägs av Videum AB. Huset präglas av ljus och rymd där det stora glaspartiet som sträcker sig över båda plan ger en fantastisk utsikt över årets växlingar. Videums personal flyttade in i mitten av februari och konferenslokalerna började tas i bruk i början av mars. Kvar att göra är utemiljö samt en del utsmyckning.

Två konferenslokaler

Den större av de två konferenslokalerna ? Ericsson ? rymmer 32 personer sittande vid bord alternativt 50 i biosittning. Den mindre konferenslokalen ? Ekeblad ? rymmer 8-10 personer och är utrustad med videokonferens. Lobbyn delas av konferensgäster och personal. I huset finns 17 arbetsplatser för de anställda hos Videum AB som upplever att det är ett mycket tyst hus att arbeta i.

Vision om samlad science park

Hus Echo är en första del i visionen att geografiskt samla Videum Science Park till kvarteret Uppfinnaren på Framtidsvägen. Detta efter försäljningen av delar av kvarteret Forskaren på PG Vejdes väg för omställning till studentbostäder av Växjöbostäder.

Media är välkomna att vara med på invigningen.

INVIGNING onsdag 23 mars klockan 11.30
PLATS Hus Echo, Framtidsvägen 18, Växjö


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Börsbolag i pressmeddelandet

Ericsson

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status