IoT Sweden - IoT Sweden byter namn till Sigfox Sweden

IoT Sweden byter namn till Sigfox Sweden

Newsdesk 1/7 07:12

  • För att understryka det globala erbjudandet i Sigfox-nätverket
  • Trafiktillväxt med över 20 % per månad i det svenska nätverket

Stockholm, 1 juli, 2019: Internet of Things Sweden byter namn och blir härmed Sigfox Sweden, den största publika IoT-operatören på den svenska marknaden. Som ett steg i att förstärka närvaron av det globala erbjudandet via Sigfox partnerskap mellan operatörer i över 60 länder, så kommer den svenska verksamheten byta namn till Sigfox Sweden.

Bolaget har den exklusiva rätten att bygga och driva nät i Sverige, baserat på den öppna specifikation som publicerats av Sigfox S.A. "Den öppna specifikationen från Sigfox tillåter open-source implementationer för alla som vill bygga eller tillhandahålla sensorer till vårt trådlösa IoT-nätverk, samtidigt som vi kan erbjuda ett globalt Service Level Agreement för tjänsterna. Beviset på att erbjudandet är attraktivt kommer från alla de multinationella bolag runt jorden som testat tekniken och skrivit avtal under det första halvåret i år.", säger Lars Lindmark, vVD på Sigfox Sweden.

I samband med namnbytet pågår en förtätning och utbyggnad av täckningen i det svenska nätet för att möta kund- och trafiktillväxt under de senaste sex månaderna. "Vi förtätar nätet i de största svenska städerna under sommaren samtidigt som vi adderar ny täckning för att ge service till kunder som efterfrågat det. Investeringarna i utbyggnaden kommer att pågå resten av året men den högsta byggtakten har vi under sommarmånaderna. Trafiken i nätet har vuxit med över 20 % per månad under våren 2019. " säger Lars Lindmark vidare.

För mer information kontakta: info@sigfoxsweden.se


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status