Videum AB - Island of Entrepreneurs och Videum Science Park samarbetar för framgångsrikare företagare i Växjö

Island of Entrepreneurs och Videum Science Park samarbetar för framgångsrikare företagare i Växjö

Newsdesk 20/4 04:00

Från och med april kommer Island of Entrepreneurs att hålla sina torsdagsträffar i Videum Science Park. Målet är att människorna ska utvecklas genom diskussioner, inspiration och nya samarbeten.

På träffarna kopplar man samman en mångfald av kompetenser, erfarenheter och perspektiv. Träffarna är inte bara öppna för medlemmar i Island of Entrepreneurs, utan företag i Videum Science Parks nätverk, studenter vid Linnéuniversitetet och företagare från Växjö är välkomna.

På sex månader har Island of Entrepreneurs fått över 300 medlemmar i sitt Facebook nätverk, har haft mer än 20 fysiska torsdagsträffar i Växjö och expanderar nu även verksamheten till andra svenska städer.

- Växjö är en idealisk plats att utveckla företag och företagare på. Stadens ledning har en progressiv syn, Videum Science Park och Företagsfabriken stöder nya idéer och Linnéuniversitetet har ett starkt fokus på entreprenörskap, säger Naimul Abd, styrelseledamot i Island of Entrepreneurs.

- Videum som jobbar efter devisen Idéer föds där människor möts behövde inte tänka länge när frågan om ett samarbete med Islands of entrepreneurs kom upp. Vi ser detta som ett mervärde till våra hyresgäster ? en möjlighet att otvunget delta i träffarna och växa i sin roll som , komma och gå som det passar. Vi bidrar med lokal och kaffe varje vecka, förklarar Stefan Uppman från Videum Science Park.

Island of Entrepreneurs planerar att träffas i Videum Science Park, plan 2, Framtidsvägen 10 B klockan 18-20 varje torsdag med start denna veckan. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status