Consid AB - IT-företaget expanderar i Örebro - ökar konsultstyrkan med mer än 100%

IT-företaget expanderar i Örebro - ökar konsultstyrkan med mer än 100%

Newsdesk 21/12 12:10

IT-konsultbolaget Consid har mer än fördubblat sin konsultstyrka i Örebro under året och har för avsikt att ytterligare dupliceras under 2018. Consid blir därmed en av de största IT-leverantörerna i Örebro nästa år. I samband med tillväxten mer än fördubblade företaget även sina kontorslokaler som nu står färdiga på Olaigatan.

IT-konsultföretaget Consid var vid årets början nio konsulter i Örebro och går nu in i 2018 med ett tjugotal. Det snabbväxande företaget har som ett resultat av detta mer än fördubblat sina kontorslokaler på Olaigatan och skapat en funktionell lokal med plats för mer inhouse-uppdrag. Markus Enock, Regionansvarig för Consid Örebro är mycket stolt över den snabba tillväxten och förutspår en lika kraftig ökning 2018:

? Vi har gjort en fantastisk tillväxtresa det senaste året och våra nya lokaler banar väg för oss att accelerera ytterligare. Vi har utökat vårt inhouse-åtagande mot externa leveranser från 0 till 10 på bara ett år. Under 2018 är målet att bli 40 medarbetare, och med nya spännande kunder och projekt på ingång är jag positiv till att nå upp till siffran utan större svårigheter.

Enock berättar att de planerar att bygga ett kompetenscentrum kring SiteVision under Q1, och som ett led i denna satsning headhuntas Stefan Sager från SiteVision för att leda arbetet inom support.

? Med strategiska rekryteringar som denna kommer vi bli den starkaste aktören i regionen inom SiteVision och med det snart räknas som en av de större konsultbyråerna i regionen, menar Enock. 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status