J BIL AB - J BIL är Mitsubishi Dealer of the year 2015!

J BIL är Mitsubishi Dealer of the year 2015!

Newsdesk 22/12 07:00

J BIL har efter bara ett år som Mitsubishi-återförsäljare lyckats vinna den prestigefyllda utmärkelsen Mitsubishi Dealer of the year. J BIL, företaget som sätter personalens engagemang och trivsel i första rummet, bevisar återigen att mjuka värden går att kombinera med hårda siffror.

Motiveringen till utmärkelsen, som presenterades av Mitsubishi Motors VD Magnus Monié och Försäljningschef Henrik Edemalm, lyder:

?För modet att satsa på Mitsubishi som varumärke och ta bilförsäljning till en ny nivå gör er till ett föredöme för Mitsubishi Motors i Sverige.?

VD John Marnell kommenterar:

?Det här är en fantastisk utmärkelse att vinna och vi är givetvis oerhört glada och stolta. Jag vet hur hårt alla medarbetare har slitit för att skapa den här framgången med Mitsubishi. Det är verkligen en laginsats och vi firar det här tillsammans som ett lag.?

J BIL har på kort tid vuxit från att vara en liten aktör till en av de stora. Man är redan en av de största bilåterförsäljarna till privatpersoner i Stockholm och har dessutom tagit ett rejält kliv in på tjänstebilsmarknaden under det här året, mycket tack vare det goda samarbetet med Mitsubishi Motors.

?Mitsubishi Motors har varit en fantastisk samarbetspartner ända sedan vi startade med Mitsubishi-försäljningen?, fortsätter Marnell. ?Vi har haft en exempellös framgång med Outlander Plug-in hybrid, som har hjälpt oss att nå ut till nya kundgrupper.?

Trots de stora försäljningsframgångarna i år är man på J BIL långt ifrån nöjda. ?Vi vill hela tiden utvecklas och bli bättre. Vi satsar mycket på interna utbildningar och har ett väldigt stort fokus på att erbjuda bästa möjliga upplevelse genom hela kundlivscykeln. Så visst är vi stolta, men vi är långtifrån nöjda?, avslutar John Marnell.

På bilden syns från vänster: Affärschef Robert Johnsson, VD John Marnell och Märkesansvarig Simon Antonsson.

Kontaktpersoner:

Kenneth Holmgren, Marknadschef:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status