Aspholmen Fastigheter AB - Jakobssons Möbler flyttar till Aspholmen Fastigheter i Örebro

Jakobssons Möbler flyttar till Aspholmen Fastigheter i Örebro

Newsdesk 30/3 14:12

I oktober kommer Jakobssons möbler att öppna butik och utställning i nya lokaler i hörnet Nastagatan/Adolfsbergsvägen i Örebro.

Efter att ha funnits 100 år i Odensbacken så flyttar nu Jakobssons Möbler hela sin verksamhet till nya och fräscha lokaler på Aspholmen i Örebro. Närmare bestämt hörnet Adolfsbergsvägen/ Nastagatan mitt emot Nerikes Brandkår. Den nya butiks-/utställningsslokalen kommer att iordningställas för Jakobssons verksamhet med butik och lager.

Den 4000 m² stora lokalen kommer att innehålla heminredning för alla och en stor inspirerande köksutställning. Verksamheten kommer även att utökas med inredning som riktar sig till företag och offentlig miljö.

 - Vår ambition är att öppna Mellansveriges mest spännande och inspirerande inredningsvaruhus och att samtidigt öka tillgängligheten för nya och gamla kunder i en av Sveriges snabbast växande regioner, säger Richard Jakobsson, VD & ägare. Vi ser fram emot flytten med stor glädje och reaktionerna har varit mycket positiva från både kunder och leverantörer. Butiken i Odensbacken kommer att hålla öppen som vanligt tills vi slår upp dörrarna i den nya butiken, avslutar Richard.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status