Gekås Ullared - Jan Wallberg lämnar Gekås Ullared

Jan Wallberg lämnar Gekås Ullared

Newsdesk 7/11 07:48

Gekås styrelse och Jan Wallberg har inte samma syn på hur företaget skall utvecklas och organiseras för framtiden. Det har fått till följd att parterna gemensamt kommit fram till att det då är lämpligast att Jan Wallberg stiger av sitt uppdrag med omedelbar verkan.

Under en övergångstid fram tills en ny VD är på plats kommer Gekås tidigare VD Boris Lennerhov att träda in i rollen som tillförordnad VD.

Boris Lennerhov kommenterar den uppkomna situationen med att han på styrelsens förfrågan att stå till förfogande under en övergångstid känns rimlig.

-Även om det inte var min plan att hamna i situationen känner jag det som viktigt att hjälpa till med stabilitet, trygghet och fullt tempo på våra pågående och omfattande investeringar fram tills vi hittat en permanent lösning, säger Boris Lennerhov.

För ytterligare information hänvisas all kontakt till styrelseordförande Ulf Öjerklint, tel 0705 41 59 19

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus. Med 4,8 miljoner besökare per år är det också Sveriges största besöksmål. Läs mer på www.gekas.se

 

Gekås Ullared är Skandinaviens största varuhus. Med 4,8 miljoner besökare per år är det också Sveriges största besöksmål. Läs mer på www.gekas.se

 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status