Järfälla kommun - Järfälla kommun gör topprekryteringar på nyckelpositioner

Järfälla kommun gör topprekryteringar på nyckelpositioner

Newsdesk 27/1 11:56

Foto Anette: Johannes Wikman. Foto Peter: Ulf Lodin. Båda bilderna är beskurna.

Järfälla kommun rekryterar toppkrafter till två av kommunens viktigaste områden. Den 1 maj tillträder Anette Ömossa som ekonomidirektör med inriktning på effektivisering och utveckling. Peter Granström börjar den 7 mars som projektchef med fokus på utbyggnaden av Barkarbystaden och Veddesta.

Anette Ömossa har sedan cirka tio år arbetat som ekonomidirektör i Upplands Väsby kommun där hon bland annat ansvarade för arbetet som ledde till Dagens samhälles utmärkelse Mest effektiva kommun 2011 med topplaceringar i samma mätning 2012-2015. Hon ledde även Upplands Väsby till Offentliga affärers utmärkelse Årets offentliga ekonomi 2013. Anettes uppdrag i Järfälla kommun riktar bland annat in sig på att utveckla ekonomistyrningen av drift, investeringar och exploateringar. Hon börjar sin tjänst i Järfälla den 1 maj.

Den 7 mars börjar Peter Granström som projektchef med fokus på utbyggnaden av Barkarbystaden och Veddesta. Han kommer närmast från Solna stad där han idag är exploateringschef. Peter har tidigare arbetat inom Stockholms stad där han bland annat var stadens projektledare för Citybanan samt ansvarig för exploateringen i Stockholms city.

? Jag känner mig väldigt glad och nöjd med de här rekryteringarna. Vi får en ekonomidirektör och en projektchef som båda har mycket kunskap, lång erfarenhet och en massa energi. Järfällas expansion är en av landets kraftigaste och vi behöver de bästa krafter på plats, säger Christina Rapp Lundahl, kommundirektör Järfälla kommun.

Mer information

Christina Rapp Lundahl, kommundirektör, Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status