reDEW AB - Jeansmärke ger igen, delar ut planetpris på Nobeldagen

Jeansmärke ger igen, delar ut planetpris på Nobeldagen

Newsdesk 1/12 08:00

?Om inte dina jeans sitter perfekt, ser bra ut i spegeln och bygger ditt självförtroende så spelar inget annat någon roll. Men nu när de gör det, så spelar allt annat roll…?

Sedan ett par år tillbaka har en rad namnkunniga musiker, filmare, fotografer och äventyrare burit jeans de inte kunnat prata om. Nu lanseras äntligen reDEW och det görs den 10 december på reDEW EARTH PRIZE, som hålls rakt över vattnet från Nobelfestligheterna i Blå Hallen.

reDEW ger 25% av vinsten tillbaka till planeten, varje år, för alltid. Jeansen kommer ut på marknaden först 2017, men historiens första reDEW Earth Prize delas ut redan på Nobeldagen 2016.

?Världen väntar inte. Därför väljer vi redan nu att donera 250 000 kronor för att hjälpa en organisation som gör skillnad.?

reDEW är de bästa jeans som är möjliga att tillverka idag. Formgivna utan kompromisser, med tekniska innovationer under ytan och miljöhänsyn i fokus. Varumärket står samtidigt för ett nytt, större ansvarstagande i en föränderlig tid.

?Vi kommer att berätta mer i sinom tid, men just nu fokuserar vi på reDEW EARTH PRIZE den 10 december, vilket kommer att bli en fantastisk kväll.?

redew8.com finns en live stream som startar 19.00. Där kan man också se och läsa mer om vilka tre organisationer som är nominerade till reDEW Earth Prize 2016.

För mer information, kontakta:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status