Bonnier Business Media Sweden - Jens Henriksson toppar årets maktlista för pensioner och försäkringar

Jens Henriksson toppar årets maktlista för pensioner och försäkringar

Newsdesk 3/7 14:30

För tredje gången publiceras en lista över de mest inflytelserika personerna inom pensions- och försäkringsbranschen i Sverige. Syftet med maktlistan är att lyfta fram de personer som har mest inflytande över branschens utveckling och de som är drivande krafter bakom förändringar. Maktlistan rymmer därför såväl synliga som dolda makthavare.

Årets maktlista toppas av Folksams koncernchef Jens Henriksson. Även finansmarknadsminister Per Bolund toppar två av kategorierna och som mäktigast inom sakförsäkring rankas Torbjörn Magnusson, koncernchef för If.

Det är redaktionerna för Pensioner & Förmåner och Risk & Försäkring som sätter ihop maktlistan, som uppdateras och förändras årligen. Det är alltså en levande maktlista där nya namn tillkommer och andra försvinner. Även den inbördes positionen mellan kvarvarande namn förändras från år till år, beroende på hur maktstrukturer och prestationer ändras.

Maktlistan är indelad i åtta olika kategorier med tio namn i vardera kategorin. Vi har valt denna modell, eftersom det är allt från lagstiftare till aktuarier som har ett stort inflytande. Vi har även en bubblarlista för de som är på väg uppåt. En lista av denna karaktär kommer alltid att ha inslag av subjektiva värderingar, men vi anstränger oss hårt för att hamna så nära en riktig beskrivning som möjligt.

Klicka här för att hämta en blädderbar pdf av Maktlistan 2017 för pensions- och försäkringsbranschen: http://multi.mediapaper.nu/alternative.aspx?PubId=951DA9EEB5271B3240F8C51DD0A21B7A

Frågor om Maktlistan besvaras av:

Georg Ebert (redaktör Risk & Försäkring), 073-5252265

Jonas Engmark (redaktör Risk & Försäkring), 070-7956596

Ola Hellblom (redaktör Pensioner & Förmåner), 070-6371122 


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status