JLL AB - JLL Corporate Solutions fortsätter sin expansion

JLL Corporate Solutions fortsätter sin expansion

Newsdesk 18/12 05:00

Efterfrågan på kvalificerad hyresgästrådgivning är fortsatt stark. JLL Corporate Solutions fortsätter efter ett expansivt 2015 att utveckla sitt erbjudande inom projektledning och hyresgästrådgivning.

Miranda Jensen och Josephine Du Rietz, båda från Cushman & Wakefield, ansluter till JLL i början av 2016.

Miranda Jensen kommer närmast från en roll som Head of Office Agency på Cushman & Wakefield och tillträder en tjänst som senior affärsutvecklare för hyresgästrådgivning inom JLL Corporate Solutions.

Josephine Du Rietz tillträder en roll som Project Manager inom projektledning och kommer från en liknande roll på Cushman & Wakefield.

-Marknaden för kvalificerad hyresgästrådgivning är i ett expansivt skede och vi är mycket glada över att både Miranda och Josephine väljer att ansluta sig till oss. Nu tar vi ytterligare ett steg för att ännu bättre möta marknadens efterfrågan, säger Martin Lindgren chef för Corporate Solutions.

JLL Corporate Solutions består nu av 34 medarbetare och erbjuder kvalificerad rådgivning inom hyresgästrådgivning (tenant rep), projektledning samt arbetsplatsstrategier. Verksamheten har för avsikt att fortsätta sin expansion även under 2016.

För ytterligare information, kontakta:
Martin Lindgren, chef för JLL Corporate Solutions
Telefon +46 (0) 722 39 23 94
E-post

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status