JLL AB - JLL fortsätter sin nordiska satsning ? Tor Borg ansluter som Head of Research Nordics

JLL fortsätter sin nordiska satsning ? Tor Borg ansluter som Head of Research Nordics

Newsdesk 19/6 04:00

Tor Borg ansluter till JLL och den nyinrättade rollen Head of Research Nordics för att ytterligare förstärka den redan erkänt starka analysfunktionen inom JLL. Vidare kommer Tor att ansvara för att skapa en enhetlig analysprodukt som spänner över hela den nordiska regionen.

Tor kommer närmast från SBAB Bank som chefsekonom och har mer än 20 års relevant erfarenhet från roller inom Folksam Kapitalförvaltning, Sveriges Riksbank samt Lunds universitet.

-Att en så erkänd och namnkunnig person som Tor Borg väljer att ansluta till JLL är ytterligare ett kvitto på den framgångsrika utvecklingen av JLLs verksamhet i Sverige och i Norden och vi är oerhört glada och stolta att Tor ansluter till oss på JLL, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

-I sin roll som Head of Research Nordics kommer Tor att tillföra betydande erfarenhet och kunskap till organisationen. Dessutom passar detta perfekt in med vår ambition att bygga en förstklassig fastighetsrelaterad rådgivningsverksamhet i Sverige och i övriga Norden, tillägger Daniel Gorosch.

I samband med att Tor ansluter till JLL, tar sig nuvarande analyschef Fredrik Kolterjahn an en mer renodlad roll inom JLL Retail Leasing/Advisory. Fredrik valdes nyligen till ny ordförande för bransch- och intresseorganisationen Nordic Council of Shopping Centers (NCSC) och i sin nya roll på JLL kommer Fredrik till fullo fokusera på att stödja våra kunders behov inom detaljhandelsrelaterade frågor.

-Genom denna rockad tillför vi ytterligare spjutspets-kompetens till JLL Retail, ett prioriterat tillväxtområde där vi nu löpande tillsätter ledande expertis. Genom Fredriks ordförandeskap inom NCSC hoppas vi dessutom kunna bidra till en fortsatt positiv utveckling av detaljhandelsbranschen, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

For ytterligare information kontakta:

Kontakt: Daniel Gorosch, vd JLL Sverige
Telefon: +46 (0) 76 148 51 03
Email:Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status