JLL AB - JLL ingår samarbete med Mitt Liv

JLL ingår samarbete med Mitt Liv

Newsdesk 20/4 04:00

Som ett led i JLLs hållbarhetsarbete och för att bidra till en mer inkluderande svensk arbetsmarknad ingår JLL ett samarbete med Mitt Liv.

Mitt Liv är ett socialt företag som arbetar för ett inkluderande samhälle och en arbetsmarknad som värdesätter mångfald. I ett första skede kommer fokus att ligga på Mitt Livs mentorskapsprogram, Mitt Livs Chans, där svensk arbetsmarkand och utlandsfödda akademiker får ett forum att mötas.

-Genom att samarbeta med Mitt Liv kommer vi i kontakt med personer med olika bakgrund och kompetens. Det kan vara svårt att få en fot in på den svenska arbetsmarknaden och få ett arbete som motsvarar den kompetens man besitter, och det vill vi vara med och ändra på. Vi är övertygade om att denna form av utbyte gynnar oss som företag, vår bransch och landet i stort. Samarbetet med Mitt Liv utgör en viktig del i vårt hållbarhetsarbete säger Daniel Gorosch, vd, JLL Sverige.

-Vi är väldigt glada över förtroendet att påbörja ett samarbete med JLL. Samarbetet innebär att vi gemensamt kan göra skillnad dels genom att öka kunskapen om mångfald i samhället och dels att gemensamt bidra till att inkludera fler utlandsfödda akademiker att komma in på arbetsmarknaden. Det är i möten mellan människor med olika bakgrund och erfarenheter som engagemang och förståelse ökar, säger Henrietta Bean, regionansvarig i Mitt Liv AB i Stockholm.

JLL kommer att delta i årets mentorskapsprogram med ca 10 mentorer. Mentoruppdraget pågår från oktober 2016 till och med juni 2017.

För ytterligare information, kontakta:
Mona Örjansdotter Johansson, Marknadschef, JLL Sverige
Telefon +46 70 294 78 10
E-post:

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status