JLL AB - JLL rekryterar till Göteborg

JLL rekryterar till Göteborg

Newsdesk 6/2 05:00

Göteborgs fastighetsmarknad utvecklas just nu positivt och för att möta en stark kundefterfrågan rekryterar JLL tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg.

Anette Asklin ansluter till JLLs verksamhet inom Debt & Financial Advisory och kommer i rollen som senior rådgivare att utgå ifrån Göteborg. Anette har en mycket gedigen erfarenhet både från egen konsultverksamhet och som finansdirektör på Castellum. Annette kommer att dela sin tid mellan JLL och styrelseuppdrag.

Sara Liljevall ansluter till uthyrningsteamet i Göteborg och kommer ha fokus på uthyrning av kontorslokaler. Sara kommer närmast från rollen som Key Account Manager på Academic Work.

Carl Johan Enegren ansluter till värderingsteamet i Göteborg. Carl Johan är nyutexaminerad civilingenjör inom Lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola.

 - Det är så roligt att få hälsa Anette, Sara och Carl Johan välkomna till oss på JLL. Det händer mycket positivt i Göteborgs fastighetsmarknad och nu kan vi på JLL ännu bättre möta den starka efterfrågan från befintliga och nya kunder, säger Lena Grimslätt, chef JLL Göteborg.

 - JLL Sverige har haft en fantastiskt fin utveckling de senaste åren och det är glädjande att vi nu kan förstärka vår organisation i Göteborg på ett ypperligt sätt ? extra roligt att vår verksamhet inom Debt & Financial Advisory nu är på plats i Göteborg. Vi tror på en fortsatt aktiv marknad och kommer med engagemang, passion samt kreativitet fortsätta att utveckla våra kunders affärer för att skapa långsiktiga och hållbara relationer, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

För ytterligare information, kontakta:

Lena Grimslätt, Chef JLL Göteborg
Telefon +46 709 10 71 07
E-post lena.grimslatt@eu.jll.com

Daniel Gorosch, vd JLL Sverige
Telefon +46 76 148 51 03
E-post daniel.gorosch@eu.jll.com


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status