JLL AB - JLL sätter ytterligare fokus på Göteborg ? utser Lena Grimslätt till ny chef

JLL sätter ytterligare fokus på Göteborg ? utser Lena Grimslätt till ny chef

Newsdesk 11/1 05:00

För att möta en stark efterfrågan och i syfte att ytterligare stärka den kvalificerade rådgivningen inom fastighetstjänster, har JLL Sverige genomfört organisatoriska förändringar.

Lena Grimslätt har tillträtt den nyinrättade tjänsten som chef för Göteborg inom JLL Sverige. Lena kommer även fortsättningsvis främst vara engagerad i transaktionsrelaterad rådgivning inom ramen för Capital Markets-verksamheten, men kommer även i sin nya roll att fungera som övergripande affärsansvarig för JLLs samtliga tjänsteområden.

-Lena är mycket väl etablerad och väl förankrad i Göteborgsmarknaden och kommer att fungera utmärkt som ambassadör för varumärket JLL samt som affärsgenerator för hela vårt kunderbjudande. Vi har sedan många år en mycket väl fungerande verksamhet i Göteborg men tack vare en stark kundefterfrågan och ytterligare marknadspotential bedömer vid det som en bra timing att ytterligare växla upp, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

JLL Sverige består av totalt 120 anställda, varav 10 i Göteborg och samtliga affärsområden Capital Markets, Leasing, Valuation, Research samt Corporate Solutions finns representerade på kontoren i Stockholm och i Göteborg.

För ytterligare information, kontakta:
Daniel Gorosch, vd JLL Sverige
Telefon +46 (0) 76 148 51 03
E-post Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status