Tovoy Solutions Tovoy Solutions - Johanna Bjurström släpper instruktionsbok i hälsa

Johanna Bjurström släpper instruktionsbok i hälsa

Newsdesk 1/1 01:00

Det är Sveriges egen hälsoguru eller som Johanna Bjurström själv kallar sig, Hälsohero, som nu släpper sin bok med konkreta instruktioner i hur vi genom kost kan stärka och öka livskraften.

Boken är uppbyggd på fyra delar och är framtagen efter Johanna Bjurströms filosofi om friskvård och hälsa: att leva en livsstil där man gör maten till sin medicin och bygger upp en stark hälsa från grunden, vilket även inkluderar fysisk- och mental träning som skapar livskraft.

- Jag har valt att skriva min bok som en instruktionsbok för att förenkla för läsaren. Här får läsaren konkreta tips och recept för att bygga upp en stark hälsa och livskraft, säger Johanna Bjurström.

Genom inspiration och glädje visar Johanna i sin bok hur man når en bättre livsstil även för den som inte tidigare provat på alternativen.

Info om Johanna Bjurström

Johanna Bjurström är utbildad Homeopat, Näringsterapeut, Funktionsmedicinare, PersonligTränare, Mikronäringsterapeut samt Hudterapeut. Hon har tagit fram sin egen filosofi och varumärke i: johannabjurstrom.se ? Agent & Coach inom hälsa.

Beställ boken här: http://johannabjurstrom.se/johannas-10-nycklar/

För bokning eller press/bilder

Kontakta:

Maria Lien
PR & Communication manager

Tovoy Solutions samlar gedigen erfarenhet med kompetens och nytänkande. I vår organisation hittar du de möjligheter du behöver för att lyckas som företagare, ledare eller anställd. Att vi har rätt kompetens visar de uppdrag som pågår och som vi redan utfört för flera ledande företag och kända TV-profiler. Naturligtvis har vi kontroll över de senaste trenderna inom vårt gebit.


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status