ProcentFörlaget AB - Journalistkårens räddning?

Journalistkårens räddning?

Newsdesk 16/12 13:06

Begåvade berättare kommer att ha en ljus framtid när det gäller att bidra till att sälja framtidens produkter.

Det menar författaren och entreprenören Ingemar Fredriksson i sin nya bok ?Make me not me ? Produktberättelser som säljdrivare och identitetsbyggare?.

? Produktberättelser blir allt viktigare i ?Underhållningssamhället? som vi lever i, säger Ingemar Fredriksson. Kanske blir det i framtiden nödvändigt med en berättelse för att överhuvudtaget kunna sälja.

I boken, som ges ut av Procentförlaget, ger han mängder av exempel på intressanta produktberättelser. Bland annat berättas om hur en av världens vanligaste frukostvanor ursprungligen kom till som ett sätt att motverka onani, något som det multinationella amerikanska företaget bakom produkten dock inte använde sig av i sin marknadsföring.

Begrepp som Business mindfulness, Plaskebyfenomenet och Laberoretorik förklaras även i boken.

? Jag berättar också hur ett enda ord kan få oss att välja ägg från höns som mår sämre samt hur man kan få konsumenter att betala tolv gånger mer för en tallrik gröt, berättar Fredriksson. Det blir mängder av exempel och en enkel modell för att bygga bra berättelser.

Ingemar Fredriksson har lång erfarenhet av affärsutveckling och marknadsföring. Han har arbetat med såväl svenska som internationella företag i ledande befattning under 25 års tid. Hans tidigare böcker har alla legat på olika topplistor, flera av dem under många års tid, och de har alla fått både positiva recensioner och medial uppmärksamhet.

Gratis recensionsexemplar av boken kan beställas av medier och journalister via Till pressmeddelandet
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status