JumpYard Concepts AB - JumpYard Trampolinpark öppnar i Göteborg!

JumpYard Trampolinpark öppnar i Göteborg!

Newsdesk 1/8 21:34

I dagarna slår trampolinparken JumpYard upp portarna i nyrenoverade lokaler på Torpavallsgatan 4C i Munkebäck. Den stora attraktionen blir Sky Rider, den nybyggda linbanan som går i taket ovanför alla trampoliner. Satsningen innebär att lokalen har byggts ut till det dubbla med café och restaurang och i parken finns även en Ninjabana som bjuder besökarna på nya utmaningar.

JumpYard har byggts med hänsyn till en bredare publik, med Ninjabana, dodgeball, basket, battle beam och Sky Rider och andra aktiviteter som uppmuntrar till spontana lekar. Målgruppen är lite äldre barn och ungdomar men även vänner och kollegor som vill göra något roligt och aktivt tillsammans. JumpYard har blivit en av Sveriges största kalasfixare och ser årligen till att över 30.000 barn får en födelsedag fylld av action och rörelse.

?Vårt koncept utvecklas ständigt och vi öppnar nya parker med olika spännande förutsättningar, exempelvis JumpYard Göteborg där vi fick möjligheten att dubblera ytan när vi köpte Airhop. I höst bygger vi ytterligare två parker, en inuti Nacka Forum, och en i Karlstad berättar Pelle Möller, VD på JumpYard Concepts AB. Vi har två förhoppningar för nästa år; vi ska passera en miljon timmar av aktivitet sedan start, och helst göra en miljon timmar för helåret 2020. För två år sedan hade vi inte öppnat en park, så att bidra med så mycket rörelse skulle kännas riktigt kul.?


Pressmeddelandet skickades med Mynewsdesk

Till pressmeddelandet

Teckenstorlek

Tipsa

Blogga

Skriv ut
LÅNEFÖREMEDLARE:ALLA LÅN:
- låna pengar snabbt?
- lån utan uc?
- lån med betalningsanmärkning?

Beställ årsredovisningar gratis!

Ekonomi Nyheter .se - Innehåll

 

 

 

 

DMCA.com Protection Status